Επίθεση Παππά σε Γεννηματά: Ανεξήγητη η στάση της στο Μακεδονικό

Επίθεση Παππά σε Γεννηματά: Ανεξήγητη η στάση της στο Μακεδονικό

Ανεξήγητη υπό πολιτικούς όρους χαρακτήρισε τη στάση της Φώφης Γεννηματά στο Μακεδονικό μιλώντας «Στο Κόκκινο» και στον Δημήτρη Κουκλουμπέρη ο Νίκος Παππάς, σημειώνοντας με νόημα ότι διακρίνει «πάρα πολύ συγκεκριμένα κέντρα να υπηρετούν επιχειρηματικές ατζέντες με απροκάλυπτο τρόπο».

Ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής εκτίμησε ότι το σχέδιο αποσταθεροποίησης της κυβέρνησης θα πέσει στο κενό, ενώ αναφερόμενος στην τακτική της ΝΔ δήλωσε ότι χωρίς την απειλή της χρεοκοπίας και ενός νέου Μνημονίου δε μπορεί να σταθεί και «γι’ αυτό θέλει τον κόσμο φοβισμένο μπαίνοντας σε εκστρατεία φόβου είτε σε σχέση με την οικονομία είτε σε σχέση με την υπόθεση του Μακεδονικού».

Ενώ αναφέρθηκε «Και σε κάποιες άλλες κινήσεις που είναι ανεξήγητες. Όταν έρχεται ένας βουλευτής και τη μια ημέρα χειροκροτεί με χέρια και με πόδια τον πρωθυπουργό και το επόμενο πρωί ανεξαρτητοποιείται για ένα θέμα που το κόμμα του έχει πει ότι δε θα ψηφίσει τη συμφωνία για το Μακεδονικό…», «Συμποσούνται πολλά ανεξήγητα, ο κόσμος έχει καταλάβει…». «Και έχει καταλάβει ότι το σχέδιο αυτό θα πέσει στο κενό, η χώρα ανακάμπτει και αυτή την πορεία θέλουν να ανακόψουν μόνο όσοι έχουν πολύ σοβαρά προβλήματα και αισθάνονται ότι το πολιτικό και επιχειρηματικό τους μέλλον σε μια χώρα με ομαλότητα θα κινδυνεύσει…».

Ο υπουργός τόνισε ότι: «Βλέπουμε πάρα πολύ συγκεκριμένα κέντρα να υπηρετούν επιχειρηματικές ατζέντες με τρόπο απροκάλυπτο. Και αυτό τους δημιουργεί πρόβλημα. Μπορείτε να μου εξηγήσετε πως είναι δυνατόν η κ. Γεννηματά να παίρνει τέτοια θέση σε σχέση με το Μακεδονικό τη στιγμή που και η πλειοψηφία του Πολιτικού της Συμβουλίου και όλοι οι εταίροι της στο ευρωπαϊκό σοσιαλιστικό κόμμα χαιρετίζουν τη συμφωνία; Συμπληρώνεται ένα παζλ που κάνει πολύ ευδιάκριτο το τι συμβαίνει…». «Λέω για να είμαι διπλωματικός και μετρημένος ότι είναι πολιτικά ανεξήγητη με πολιτικούς όρους αυτή η στάση…».

Πηγή: stokokkino.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter