Επίθεση τα ξημερώματα στην Ερμού: Έσπασαν τζαμαρίες καταστημάτων

Επίθεση τα ξημερώματα στην Ερμού: Έσπασαν τζαμαρίες καταστημάτων

Με καταδρομική επίθεση που πραγματοποίησαν τα ξημερώματα άγνωστοι δράστες έσπασαν τζαμαρίες και προκάλεσαν φθορές σε καταστήματα της Ερμού.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πόσα καταστήματα έχουν υποστεί ζημιές, ενώ αναμένεται αναλυτική ενημέρωση από την αστυνομία, η οποία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των δραστών.

Η επίθεση πραγματοποιήθηκε σε ένδειξη αλληλεγγύης στον Ντίνο Γιατζόγλου, που πραγματοποιεί απεργία πείνας και δίψας, ζητώντας την επαναφορά του στις φυλακές του Κορυδαλλού. 

Σε σχετική ανακοίνωση αναφέρεται:

“Επιτεθήκαμε χτες βράδυ στην καρδιά της μητρόπολης, στο κέντρο της Αθήνας λίγα μέτρα πιο κάτω από σταθερή σκοπια δυναμεων της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και διμοιρίας ΜΑΤ και σπασαμε διάφορα καταστήματα χωρίς να γίνουμε αντιληπτοί. Η ενέργεια αυτή εντάσσεται στο γενικότερο κύμα αλληλεγγύης που έχει ξεσπάσει για τον αιχμάλωτο σύντροφο μας απεργό πείνας και δίψας Κ.Γιαντζογλου και που θα ισοπεδώσει την πόλη όσο καθυστερούν την απάντηση στο δίκαιο αίτημα του για μεταγωγή στη δικαστική φυλακή του Κορυδαλλου.

ΌΛΑ Η ΤΊΠΟΤΑ

ΘΑ ΓΊΝΟΥΜΕ ΕΦΙΆΛΤΗΣ ΣΑΣ

Αναρχικοί -ες”

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter