Επίθεση της ΝΔ στο Documento για την αποκλειστικότητα για τα Σκόπια

Επίθεση της ΝΔ στο Documento για την αποκλειστικότητα για τα Σκόπια

Λίγο ο μίνι καύσωνας, λίγο η επιπολαιότητα που τους δέρνει, λίγο τα “φωτισμένα μυαλά” που έχει μαζέψει γύρω του ο Μητσοτάκης και λίγο το πολιτικό αδιέξοδο στο οποίο βρίσκονται… ε, δεν ήθελαν και πολύ να βγάλουν ακόμη μία ανακοίνωση πολιτικής ανοησίας.

Ο λόγος φυσικά για το κόμμα των “αρίστων”, στο οποίο ως γνωστόν ηγείται ο πορφυρογέννητος Κ. Μητσοτάκης. Ενοχλημένοι από την σημερινή δημοσιογραφική επιτυχία του Documento για το Μακεδονικό και το όνομα στο οποίο έχουν συμφωνήσει Αθήνα και Σκόπια, είχαν τη φαεινή ιδέα Μητσοτάκης και ακριβοπληρωμένοι σύμβουλοι να βγάλουν ανακοίνωση με την οποία εγκαλούν την εφημερίδα γιατί έκανε τη δουλειά της.

Εκεί που λέει κάποιος ότι με τη ΝΔ του Μητσοτάκη τα έχει δει όλα, έρχονται οι “άριστοι” και με τις… εξυπνάδες τους και τις αθλιότητές τους επιβεβαιώνουν τον Αϊνστάιν που έλεγε ότι “Δύο πράγματα είναι άπειρα: Το σύμπαν και η ανθρώπινη βλακεία”.

ΥΓ. Τέτοιες ένδοξες μέρες η ΝΔ είχε να τις ζήσει από την εποχή που τα ηνία της ενημέρωσης του κόμματος, και αργότερα της κυβέρνησης, τα είχαν ο Μιχελάκης κι ο Μουρούτης- που δεν φημίζονταν για την πολιτική τους ευστροφία.

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, εκδόθηκε η εξής ανακοίνωση:

«Το είδαμε και αυτό. Αντί του κ. Τσίπρα, να ενημερώνει η γνωστή εφημερίδα της λάσπης τα πολιτικά κόμματα και τους πολίτες για το όνομα “Βόρεια Μακεδονία” που συμφώνησε η κυβέρνηση με τα Σκόπια. Δεν μας εκπλήσσει που το έντυπο που εκτέλεσε όλες τις συκοφαντικές επιθέσεις σε βάρος της ΝΔ και του Προέδρου της, αναλαμβάνει πλέον και επισήμως χρέη κυβερνητικού εκπροσώπου.»

Ερις

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter