Επίθεση Τόσκα κατά Ρουβίκωνα και Κυριάκου μετά την αποτυχημένη προσπάθεια εισβολής στο Υπουργείο

Επίθεση Τόσκα κατά Ρουβίκωνα και Κυριάκου μετά την αποτυχημένη προσπάθεια εισβολής στο Υπουργείο

Την πρωινή προσπάθεια 19 μελών του Ρουβίκωνα να μπουν στο προαύλιο του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, σχολίασε ο Νίκος Τόσκας χαρακτηρίζοντας τις ενέργειες των αντιεξουσιαστών ενώ επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη λέγοντας ότι είναι ψεύτης και θέλει να δημιουργήσει εντυπώσεις.

Ο κ.Τόσκας, μιλώντας στο ραδιόφωνο News 247, ξεκαθάρισε ότι δεν έγινε καμία εισβολή στο υπουργείο, αφού οι αντιεξουσιαστές που προσπάθησαν να το πράξουν προσήχθησαν στο σύνολό τους. 

Ο υπουργός χαρακτήρισε ως προβοκάτσια τις επιθέσεις του Ρουβίκωνα και ότι οι πράξεις της οργάνωσης κάνουν ζημιά στην κυβέρνηση και αναρωτήθηκε ποιον ωφελούν οι ενέργειες της ομάδας. 

Επιτέθηκε και στο ΚΙΝΑΛ λέγοντας ότι η Χαριλάου Τρικούπη ανακάλυψε τα προβλήματα από τότε που άλλαξε όνομα και ξέχασε τι γινόταν τα περασμένα χρόνια.

Αναφερόμενος σε όσα ακούγονται για αλλαγές στο νομικό πλαίσιο, ο κ. Τόσκας είπε ότι όποιος έχει προτάσεις να τις φέρει στο διάλογο, αλλά δεν μπορούμε να επιτρέψουμε να περάσουμε σε καταστάσεις “ιδιωνύμου” γιατί κάτι τέτοιο θυμίζει άλλες καταστάσεις.

Σε ό,τι αφορά στις συλλήψεις και τη στάση της ΕΛΑΣ απέναντι στον Ρουβίκωνα ανέφερε ότι συνολικά έχουν γίνει 120 συλλήψεις μελών της συγκεκριμένης συλλογικότητας.

Τέλος επιτέθηκε στον Κυριάκο Μητσοτάκη, που με ανάρτησή του στο Twitter επιτέθηκε στην Κυβέρνηση και στον Πρωθυπουργό, λέγοντας ότι λέει ψέμματα ο αρχηγός της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης και προσπαθεί να δημιουργήσει εντυπώσεις. Την κανονικότητα μόνο ο κ. Μητσοτάκης δεν την βλεπει. Ας ρίξει μια ματιά στους χιλιάδες τουρίστες που επιλέγουν ως έναν από τους πιο ασφαλείς προορισμούς την Αθήνα.

Δείτε το Tweet του κ. Μητσοτάκη

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter