Επίθεση του Ιράν στην ΕΠΟ – Ενοχλημένοι με την ακύρωση του φιλικού

Επίθεση του Ιράν στην ΕΠΟ – Ενοχλημένοι με την ακύρωση του φιλικού

Η ματαίωση του, προγραμματισμένου για πριν το Μουντιάλ, φιλικού της Ελλάδας με το Ιράν, που θα διεξαγόταν στην Τουρκία έχει προκαλέσει την έντονη αντίδραση της ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας του Ιράν, με μία δριμύτατη ανακοίνωση κατά της ΕΠΟ.

«Η Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία του Ιράν εκφράζει βαθύτατη λύπη για την έλλειψη σεβασμού και ηθικής της Ομοσπονδίας Ποδοσφαίρου της Ελλάδας. Θα υποβάλουμε έκθεση στη FIFA και θα χρησιμοποιήσουμε όλες τις νομικές δυνατότητες για να λάβουμε αποζημίωση για όλες τις αθλητικές και οικονομικές απώλειες που έχουμε υποστεί. Επιπρόσθετα ανακοινώνουμε ότι διακόπτουμε κάθε σχέση με την Ελληνική Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου έως ότου η FIFA εξετάσει την έκθεσή μας», ανέφερε η FFIRI σε ανακοίνωση που δημοσιεύθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα της.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο αγώνας ματαιώθηκε λόγω της κράτησης των δύο Ελλήνων στρατιωτικών και ήταν προγραμματισμένος για αύριο στην Κωνσταντινούπολη. 

Η ΕΠΟ είχε προτείνει να γίνει το ματς στην Αθήνα, αλλά δεν τα βρήκαν οι δύο πλευρές στο κομμάτι των διαφημιστικών εσόδων και των τηλεοπτικών δικαιωμάτων.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter