Επίθεση Τζανακόπουλου σε Μητσοτάκη για την ofsshore που χρηματοδότησε τη σύζυγό του, Μαρέβα και το «Πρώτο Θέμα»

Επίθεση Τζανακόπουλου σε Μητσοτάκη για την ofsshore που χρηματοδότησε τη σύζυγό του, Μαρέβα και το «Πρώτο Θέμα»

Μετά από 4 ημέρες αφωνίας του Κυριάκου Μητσοτάκη σχετικά με το ρεπορτάζ του Documento o κυβερνητικός εκπρόσωπος προχώρησε σε επίθεση κατά του προέδρου της ΝΔ, υπενθυμίζοντάς του ότι οφείλει να απαντήσει.

Σφοδρή επίθεση εξαπέλυσε ο Δημήτρης Τζανακόπουλος κατά του Κυριάκου Μητσοτάκη καθώς εδώ και μέρες δεν έχει πει κουβέντα για την offshore που χρηματοδοτούσε εταιρία της συζύγου του, Μαρέβας Γκραμπφόσκι και την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα». Ο κυβερνητικός εκπρόσωπος αναφέρθηκε στην αποκάλυψη του Documento, καλώντας τον Κυριάκο Μητσοτάκη να βρει επιτέλους το πολιτικό σθένος και να αναλάβει την ευθύνη που του αντιστοιχεί.

Όπως ανέφερε ο κ. Τζανακόπουλος κατά την ενημέρωση των πολιτικών συντακτών η υπόθεση της offshore εταιρείας, Velvet Success SA η οποία εμφανίζεται να χρηματοδοτεί τόσο τις επιχειρήσεις της Μαρέβας Μητσοτάκη όσο και την εφημερίδα «Πρώτο Θέμα», πρόκειται για μια «μια σκοτεινή υπόθεση την οποία επιμελώς το σύνολο σχεδόν των μέσων ενημέρωσης αποσιωπούν εδώ και μέρες».

Απεύθυνε μάλιστα συγκεκριμένα ερωτήματα προς τον πρόεδρος της ΝΔ: «Τα ερωτήματα λοιπόν απευθύνονται ευθέως στον Κύριο Μητσοτάκη ο οποίος πρέπει να βρει το πολιτικό σθένος επιτέλους να αναλάβει την ευθύνη που του αντιστοιχεί:

  • Πρώτον: Επιβεβαιώνει την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της εταιρείας της συζύγου του από την ίδια offshore εταιρεία που χρηματοδότησε την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου του «Πρώτου Θέματος»;
  • Δεύτερον: Ποιος είναι ο μέτοχος της εν λόγω εταιρείας και ποιο ή ποια είναι τα φυσικά πρόσωπα που κρύβονται πίσω από αυτήν;
  • Τρίτον: Θεωρεί ο κ. Μητσοτάκης ότι αυτές οι πρακτικές χρηματοδότησης συμβάλλουν στην διαφάνεια και την αποκατάσταση της αξιοπιστίας τόσο των μέσων ενημέρωσης όσο και του πολιτικού συστήματος;

Από την πλευρά μας θα επιμένουμε να επαναλαμβάνουμε τα ερωτήματα μέχρι να λάβουμε μια πειστική απάντηση από τον κ. Μητσοτάκη, όσες μέρες και αν χρειασθούν», κατέληξε χαρακτηριστικά ο κ. Τζανακόπουλος.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter