Επίτιμος διδάκτορας σε περιφερειακό ΤΕΙ ο Ευκλείδης Τσακαλώτος

Επίτιμος διδάκτορας σε περιφερειακό ΤΕΙ ο Ευκλείδης Τσακαλώτος

Επίτιμος διδάκτορας στο ΤΕΙ Ηπείρου θα ανακηρυχθεί ο Υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, σύμφωνα με ομόφωνη απόφαση που έλαβε η Σύγκλητος.

Η τελετή απονομής του τίτλου θα πραγματοποιηθεί στις 29 Μαΐου στο αμφιθέατρο του τμήματος Λογιστικής και Χρηματοοικονομικής Πρέβεζας του οποίου ο κ. Τσακαλώτος θα αποτελεί επίτιμο ακαδημαϊκό μέλος.

Η απόφαση από την Σύγκλητο του ΤΕΙ είχε ληφθεί τον περασμένο Νοέμβριο και τώρα οριστικοποιήθηκε η ημερομηνία της τελετής.

Ο Ευκλείδης Τσακαλώτος είναι απόφοιτος του πανεπιστημίου της Οξφόρδης, διετέλεσε καθηγητής στο πανεπιστήμιο του Κεντ, στο Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και σήμερα είναι καθηγητής στον τομέα Φιλοσοφίας και Μεθοδολογίας των Κοινωνικών Επιστημών-Οικονομική και Κοινωνική Ιστορία του Ε.Κ.Π.Α. Το συνολικό επιστημονικό έργο του -6 βιβλία, 3 επιστημονικά δοκίμια, πλήθος άρθρων σε οικονομικά επιστημονικά περιοδικά και συλλογικούς τόμους- συνέβαλε σημαντικά στην Οικονομική θεωρία και ιδιαίτερα στην κριτική θεώρηση της νεοκλασικής οικονομικής σκέψης.

Πηγή epiruspost.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter