ΕΠΟ: Βρέθηκαν κι άλλες κάμερες και κοριοί στα γραφεία της στο πάρκο Γουδή!

ΕΠΟ: Βρέθηκαν κι άλλες κάμερες και κοριοί στα γραφεία της στο πάρκο Γουδή!

Φαίνεται πως τα γραφεία της ΕΠΟ στο Πάρκο Γουδή είχαν γίνει ο παράδεισος των παρακολουθήσεων, καθώς, όπως αποκάλυψε η εφημερίδα Live Sport, βρέθηκαν κι άλλες «κρυφές» κάμερες από την αστυνομία μετά από έρευνα που έγινε από ειδικό κλιμάκιο της ΕΛ.ΑΣ.!

Σύμφωνα με την εφημερίδα, ο έλεγχος έγινε πριν δύο εβδομάδες προκειμένου να πιστοποιήσει η αστυνομία ότι ήταν αληθή τα όσα υποστηρίζει η διοικούσα επιτροπή της ΕΠΟ στην μηνυτήρια αναφορά της. Με την χρήση ειδικών μηχανημάτων οι αστυνομικοί που έκαναν την έρευνα βρήκαν νέες κάμερες και άλλον έναν μηχανισμό καταγραφής, που η ιδιωτική εταιρεία δεν είχε ανακαλύψει προ διμήνου στους ελέγχους που είχε κάνει!

Μετά τα νέα ευρήματα η ΠΔΕ της ΕΠΟ κατήγγειλε τη σύμβασή της με την εταιρία φύλαξης που συνεργαζόταν εδώ κι αρκετά χρόνια, θεωρώντας την υπεύθυνη για τον μη εντοπισμό των κοριών αλλά και των καμερών στις εγκαταστάσεις της.

Όπως αναφέρει το σχετικό δημοσίευμα οι κάμερες που βρέθηκαν τώρα, ήταν ακόμη λειτουργικές και μπορούσαν ακόμη να καταγράψουν εικόνα και ήχο από τα γραφεία της ΕΠΟ αλλά και τις προπονητικές εγκαταστάσεις της Εθνικής ομάδας. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter