Επτά συναρπαστικές ιπποδρομίες αυτή την Παρασκευή στο Μαρκόπουλο

Επτά συναρπαστικές ιπποδρομίες αυτή την Παρασκευή στο Μαρκόπουλο

Μεγάλη νίκη για τον Έλληνα τσάμπιον αναβάτη Παναγιώτη Δημητσάνη στην Τσεχία

Με μια μεγάλη νίκη του Παναγιώτη Δημητσάνη και σημαντική εκπροσώπηση από την Ιπποδρομίες ΑΕ, πραγματοποιήθηκε το Ευρωπαϊκό Κύπελλο Αναβατών 2017, στην Τσεχία. Ο πολυνίκης Έλληνας αναβάτης Παναγιώτης Δημητσάνης έτρεξε σε έξι ιπποδρομίες της διοργάνωσης, σε μία εκ των οποίων τερμάτισε πρώτος με τον ίππο LAST OPERA SONG.

Στον ιππόδρομο Velka Chuchle της Πράγας, βρέθηκαν ο Εκτελεστικός Πρόεδρος του ΟΠΑΠ, Καμίλ Ζίγκλερ, και ο Α’ Αντιπρόεδρος της Ιπποδρομίες ΑΕ, Σπύρος Φωκάς, οι οποίοι πανηγύρισαν τη σημαντική επιτυχία του εκπροσώπου των ελληνικών ιπποδρομιών.

Δεύτερη ιπποδρομιακή συγκέντρωση της σεζόν με επτά κούρσες

Με επτά δυνατές αναμετρήσεις για τους λάτρεις του θεάματος, έρχονται οι ελληνικές Ιπποδρομίες στο Μαρκόπουλο, την Παρασκευή 8 Σεπτεμβρίου, στις 17:00.

Στο πρόγραμμα της ημέρας ξεχωρίζει η 3η κούρσα, στην οποία θα κοντραριστούν 10 από τα πιο ισχυρά άλογα, στα 1.200 μέτρα. Επιπλέον, στην 7η κούρσα 11 καθαρόαιμα άλογα θα δώσουν μάχη για τη νίκη, σε μια διαδρομή που θα κρίνει και το ύψος των αποδόσεων στο ΣΚΟΡ 4 (πρόβλεψη του 1ου νικητή σε τέσσερις ιπποδρομίες) και το ΣΚΟΡ 6 ( πρόβλεψη του 1ου νικητή σε έξι ιπποδρομίες), που αναμένεται να μοιράσει τουλάχιστον 25.000 ευρώ.

Μεγάλες αποδόσεις την περασμένη εβδομάδα

Την περασμένη εβδομάδα μοιράστηκαν σημαντικά κέρδη στους παίκτες του στοιχήματος. Στο ΤΡΙΚΑΣΤ (σωστή πρόβλεψη των τριών πρώτων ίππων, με τη σειρά που τερμάτισαν) , της 1ης ιπποδρομία, η απόδοση στο ευρώ ήταν 1.966 ευρώ. Στο ΤΕΤΡΑΠΛΟ, (σωστή πρόβλεψη των 4 πρώτων αλόγων με τη σειρά που τερμάτισαν) της 4ης ιπποδρομίας, η απόδοση στο ευρώ ήταν 2.094 ευρώ.

Το ιπποδρομιακό στοίχημα, εκτός από τον ιππόδρομο στο Μαρκόπουλο, διατίθεται και σε περισσότερα από 1.000 επιλεγμένα πρακτορεία ΟΠΑΠ. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter