Ερρίκος Ντυνάν: Ένταση στην εξεταστική από τους αμισθί συνηγόρους του Άδωνη

Ερρίκος Ντυνάν: Ένταση στην εξεταστική από τους αμισθί συνηγόρους του Άδωνη

Οι εκπρόσωποι της ΝΔ -είτε του Άδωνη- στην Εξεταστική Επιτροπή για την Υγεία, Μπουκώρος και Γεωργαντάς, ξεκίνησαν να φωνάζουν για λόγους εντυπώσεων, ζητώντας μετ’ επιτάσεως να κληθεί άμεσα για να καταθέσει ο Άδωνις Γεωργιάδης.

 «Δεν έχει ξαναγίνει να ζητά πρώην υπουργός να εξεταστεί και να μην γίνεται αποδεκτό» είπε και στη συνέχεια ανέβασε τα ντεσιμπέλ: «Τι φοβάστε από τον Άδωνη; Να έρθει να μιλήσει. Φοβάστε όλοι να έρθει εδώ ο Άδωνις…». Μέσα στο παραλήρημα του, ο κ .Γεωργαντάς φώναζε με ανοιχτό ή και με κλειστό μικρόφωνο πως στην Επιτροπή επικρατούν: «Δύο μέτρα και δύο σταθμά».

«Γιατί φωνάζετε;» ρώτησε η κ. Καββαδία, συμπληρώνοντας με ένα ακόμα ερώτημα: «Σας είπε κανένας πως δεν θέλουμε να έρθει ο κ. Γεωργιάδης;».

Ο Νίκος Νικολόπουλος έδωσε μία καλή εξήγηση για την τεχνητή ένταση που προκλήθηκε. «Μήπως έχει ανοίξει η λίστα για τη διαδοχή του Κυριάκου Μητσοτάκη και σπεύδουν να καταγραφούν στη λίστα;» διερωτήθηκε και πρόσθεσε: «Κάποιοι νομίζουν ως μπορούν να αστειεύονται…». Για τις αποκαλύψεις του Documento και την εμμονική απαίτηση του Άδωνη να έρθει στην Επιτροπή, είπε: «Ο κ. Γεωργιάδης θέλει να έρθει γιατί γράφει ο Βαξεβάνης. Δεν απαντά στα δημοσιεύματα; Απαντά… Δεν θα έρθει; Θα έρθει…».

Στη συνέχεια, πήρε το λόγο ο Χρήστος Μπουκώρος τόνισε -ωρυόμενος- πως το πρόβλημα της Επιτροπής είναι ο Άδωνης και κάποια μέλη θέλουν να σέρνονται επί μακρών οι κατηγορίες εναντίον του. «Πού να φανταζόταν ο κ. Καρατζαφέρης ότι θα τσακώνονταν (τα μέλη της ΝΔ) για τον κουμπάρο του…» πετάχτηκε ο Νίκος Νικολόπουλος, προσθέτοντας με το ίδιο καυστικό ύφος: «Να έρθει με τον κηδεμόνα του»!

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter