ΕΡΤ: Δεν ήταν αποστολέας του τρομοδέματος η Ακαδημία Αθηνών

ΕΡΤ: Δεν ήταν αποστολέας του τρομοδέματος η Ακαδημία Αθηνών

Δεν ήταν τελικά αποστολέας του τρομοδέματος στο Λουκά Παπαδήμο η Ακαδημία Αθηνών, ανέφερε σήμερα στο δελτίο ειδήσεων η ΕΡΤ.

Σύμφωνα με τις πηγές του καναλιού αποστολέας του πακέτου εμφανίζεται άγνωστο πρόσωπο με διεύθυνση κάποια οδό του Κολωνακίου. Ωστόσο για την ώρα δεν ανακοινώνεται το παραμικρό από την Αστυνομία.

«Είδαμε με ευχαρίστηση ότι η πορεία της υγείας του πηγαίνει καλά. Του ευχόμαστε καλή ανάρρωση, είναι σε καλά χέρια», ανέφερε ο αναπληρωτής υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Νίκος Τόσκας που επισκέφτηκε σήμερα το Λουκά Παπαδήμο.

Ωστόσο αρνήθηκε να δώσει πληροφορίες αναφορικά με τις έρευνες.

Αναφορικά με τον έλεγχο του τρομοδέματος και πιθανό κενό ασφαλείας, περιορίστηκε στην εξής δήλωση: «Όποιο κενό θα καλυφθεί».

«Η κυβέρνηση και η ηγεσία της αστυνομίας προσπαθεί να φέρει γρήγορα στη Δικαιοσύνη του τρομοκράτες», πρόσθεσε ο Νίκος Τόσκας και συνέχισε: «Δεν έδωσε κανείς το δικαίωμα σε αυτούς τους ανθρώπους να το παίζουν εκδικητές ή “επαναστάτες”. Ο λαός έχει άλλη εικόνα και γνώμη. Δεν έχουν κανένα δικαίωμα να διεκδικούν ότι εκπροσωπούν κανέναν άλλον παρά μόνο τον εαυτό τους», συμπλήρωσε.

«Είναι λάθος όταν κάποια κόμματα προσπαθούν να εκμεταλλευθούν τις περιστάσεις και να αποκτήσουν όφελος από τέτοια περιστατικά. Η Αριστερά ήταν πάντα σε ανοιχτό πόλεμο με τρομοκρατικές πράξεις, γιατί πιστεύει ότι ο λαός κάνει τις αλλαγές και με τις μαζικές του εκδηλώσεις παλεύει για το καλύτερο», πρόσθεσε ο κ. Τόσκας.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter