Έρχεται η νέα λειτουργία του Facebook που θα αλλάξει τα δεδομένα

Έρχεται η νέα λειτουργία του Facebook που θα αλλάξει τα δεδομένα

Μια νέα λειτουργία αναμένεται να λανσάρει το facebook τους επόμενους μήνες. Πρόκειται για το“unsend messages”.

Δηλαδή, το messenger του Facebook θα δίνει το δικαίωμα στον χρήστη – αποστολέα ενός μηνύματος να ακυρώνουν την αποστολή των μηνυμάτων τους. Τελικά, έξι μήνες μετά την ανακοίνωση, διέρρευσαν screenshots από τις δοκιμές αυτής της λειτουργίας.

Επί του παρόντος, οι χρήστες του Messenger μπορούν να διαγράψουν μόνο μηνύματα από τα εισερχόμενά τους, αν και ο αποστολέας / παραλήπτης θα μπορεί να δει το μήνυμα στα εισερχόμενά του.

Η Jane Manchun Wong ανέβασε screenshots από τη λειτουργία «unsend» κατευθείαν από την πηγή και τις δοκιμές του κώδικα. 

Όταν λοιπόν επιλέξει κανείς «διόρθωση» στα μηνύματα σε μια συνομιλία, εμφανίζεται η επιλογή του «Unsend Message», το οποίο θα εμφανίζεται πάνω απ’ το «Delete Message». Εάν επιλέξεις το unsend, τότε εμφανίζεται ένα pop up που σου λέει να επιβεβαιώσεις την επιλογή: «Το μήνυμά σας θα διαγραφεί από τη συζήτηση και τα εισερχόμενά σας».

Η επιλογή αναίρεσης αποστολής μηνύματος στο Messenger θα έχει ένα χρονικό περιθώριο, που σύμφωνα με την Wong θα είναι περίπου 30 δευτερόλεπτα απ’ τη στιγμή που το έστειλες.

Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό πότε θα είναι είναι διαθέσιμη η νέα εφαρμογή ωστόσο, αυτό αναμένεται να γίνει πράξη κάποια στιγμή στο μέλλον.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter