Έρχεται το νέο SUV της VW

Έρχεται το νέο SUV της VW

Το T-Roc είναι ένα crossover που συνδυάζει φαινομενικά αντιφατικά χαρακτηριστικά: επιδόσεις και άνεση, συναίσθημα και ορθολογισμό, lifestyle της πόλης και πολύπλευρη προσωπικότητα που πάει παντού.

 Αυτές οι διαφορετικές παράμετροι ενώνονται σε μια νέα αντίληψη για την κατηγορία – ένα σπορ αυτοκίνητο-εργαλείο.

Χαρισματικό SUV. Το T-Roc ξεχωρίζει. Διαθέσιμο είτε με κίνηση στους εμπρός τροχούς είτε με τετρακίνηση (και με το διακόπτη 4MOTION Active Control ως στάνταρ) – το οποίο συνδυάζει την επιβλητικότητα ενός SUV με τη σβελτάδα ενός μικρού σπορ μοντέλου. Ένα αυτοκίνητο που αισθάνεται σαν στο σπίτι του τόσο στην πόλη όσο και στα μακρινά ταξίδια. Εξωτερικά, οι compact διαστάσεις και η πρωτοποριακή σχεδίαση συνδυάζονται με 11 εξωτερικούς χρωματισμούς, 3 χρώματα οροφής και ένα σύνολο 24 χρωματικών συνδυασμών. Εσωτερικά, το επαναστατικό ντιζάιν συνυπάρχει με την υψηλή λειτουργικότητα.

Το T-Roc είναι ένα πενταθέσιο αυτοκίνητο με αποθηκευτικό χώρο 445 λίτρων (τον μεγαλύτερο στην κατηγορία του), επτά διαφορετικούς χρωματικούς συνδυασμούς και ένα πιλοτήριο που προσφέρει μεγάλο εύρος ψηφιοποίησης και συνδεσιμότητας. Κι αυτό γιατί είναι το πρώτο SUV στην κατηγορία του που προσφέρει προαιρετικά ψηφιακά όργανα χάρη στο νέας γενιάς ψηφιακό πίνακα Active Info Display. Μαζί με τα συστήματα ενημέρωσης/ψυχαγωγίας, προσφέρει νέες δυνατότητες ψηφιακών απεικονίσεων και ελέγχου. Αυτό ταιριάζει απόλυτα με τις εφαρμογές και τις διαδικτυακές υπηρεσίες κινητής τηλεφωνίας του Volkswagen Car-Net.

Έξι ισχυροί κινητήρες τούρμπο. Αρχικά διαθέσιμα δύο μοντέλα βενζίνης (TSI 115 και 190 ίππους ) και ένα ντίζελ (TDI με 150 ίππους). Θα ακολουθήσουν άμεσα δύο ακόμη μοντέλα TDI και ένα μοντέλο TSI. Και οι έξι κινητήρες έχουν στροβιλοσυμπιεστή [Turbo] και άμεσο ψεκασμό καυσίμου. Μια λειτουργία παραμετροποίησης, η οποία περιλαμβάνεται ως στάνταρ, μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να αποθηκεύονται οι ρυθμίσεις των συστημάτων υποστήριξης, άνεσης και ενημέρωσης/ψυχαγωγίας. Οι ρυθμίσεις αυτές ανακαλούνται μέσω του κλειδιού του οχήματος και χρησιμοποιούνται για την προσαρμογή του αυτοκινήτου στις ανάγκες και προτιμήσεις του οδηγού.



Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter