Έρχονται στην Ελλάδα Κάρολος και Καμίλα

Έρχονται στην Ελλάδα Κάρολος και Καμίλα

Στις αρχές Μαΐου έρχονται στην Ελλάδα ο πρίγκιπας Κάρολος και η δούκισσα της Κορνουάλης, Καμίλα, όπως ανακοινώθηκε μέσω Twitter από τον επίσημο λογαριασμό του Clarence House, της βασιλικής οικίας στο Λονδίνο.

«Η επίσκεψη στην Ελλάδα θα γιορτάσει τις μακροχρόνιες στρατιωτικές και ναυτικές σχέσεις Βρετανίας και Ελλάδας, καθώς και τη νέα ευκαιρία συνεργασίας στους τομείς της εκπαίδευσης και της φιλανθρωπίας» αναφέρει το tweet, που συνοδεύει μία φωτογραφία του θωρηκτού Αβέρωφ και μία από το ανάκτορο της Κνωσού.

Το πριγκιπικό ζεύγος θα επισκεφθεί την Ελλάδα από τις 7 ως τις 11 Μαΐου.

Θα καταθέσουν στεφάνι στο Μνημείο του Άγνωστου Στρατιώτη, ενώ θα γίνουν δεκτοί στο Προεδρικό Μέγαρο και το Μαξίμου, και θα παρατεθεί επίσημο δείπνο προς τιμήν τους.

Στο πρόγραμμα περιλαμβάνεται συνάντηση συνάντηση με τον Αρχιεπίσκοπο, κατάθεση στεφάνου στο Πολεμικό Κοιμητήριο Φαλήρου, επίσκεψη στο θωρηκτό Αβέρωφ, ενώ η Καμίλα θα επισκεφθεί και το Μουσείο Μπενάκη, με πρόσκληση της συντρόφου του πρωθυπουργού, Μπέτtυς Μπαζιάνα. Ακόμη, θα επισκεφθεί τη Μονή Καισαριανής και κέντρο στήριξης σε γυναίκες που έχουν πέσει θύματα ενδοοικογενειακής βίας και σεξουαλικής κακοποίησης, ενώ στις 11 Μαΐου ο Κάρολος και η Καμίλα θα επισκεφθούν την Κρήτη και την Κνωσό.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter