Έτοιμη η ταινία για τους Queen! (Trailer)

Έτοιμη η ταινία για τους Queen! (Trailer)

Η θρυλική φωνή των Queen αναμένεται να ζωντανέψει ξανά, καθώς είναι έτοιμη η ταινία που αφορά το συγκρότημα πριν την ασθένεια και τον θάνατο του Φρέντι Μέρκιουρι.

Τον Φρέντι Μέρκιουρι θα ενσαρκώσει στην μεγάλη οθόνη ο πρωταγωνιστής της τηλεοπτικής σειράς “I Robot”, Ράμι Μάλεκ. Αν και οι πρώτες του φωτογραφίες που είχαν κυκλοφορήσει κατά τη γυρίσματα είχαν γίνει δεκτές με επιφυλάξεις από τους φαν του τραγουδιστή, το τρέιλερ μοιάζει μάλλον να δικαιώνει την επιλογή των παραγωγών.

Η ταινία είναι στα «σκαριά» από το 2010 και συνάντησε αρκετά προβλήματα, αφού ο αρχικός πρωταγωνιστής Σάσα Μπαρόν Κόεν είχε αποχωρήσει επικαλούμενος “δημιουργικές διαφορές”, ενώ στη συνέχεια αντικαταστάθηκε και ο σκηνοθέτης Μπράιαν Σίνγκερ, από τον Ντέξτερ Φλέτσερ.

Το «Bohemian Rhapsody» ακολουθεί την πορεία των Queen από τη δημιουργία τους το 1970 μέχρι τη θριαμβευτική τους εμφάνιση στο Live Aid το 1985, έξι χρόνια πριν από τον θάνατο του Φρέντι Μέρκιουρι. Ήταν επιλογή των δημιουργών της να μην ασχοληθούν με τα χρόνια που ο Μέρκιουρι έδινε μάχη με το AIDS, στο οποίο τελικά υπέκυψε. Ο Σίνγκερ είχε δηλώσει παλαιότερα ότι δεν πρόκειται για μια κοινότοπη βιογραφία του Μέρκιουρι, αλλά για μια ταινία που «θα γιορτάζει την κληρονομιά των Queen».

Τον κιθαρίστα του συγκροτήματος Μπράιαν Μέι υποδύεται ο Γκουίλιμ Λι, τον ντράμερ Ρότζερ Τέιλορ ο Μπεν Χάρντι και τον μπασίστα Τζον Ντίκον ο Τζόζεφ Ματσέλο. Ο Έιντεν Γκίλεν, ο Μικροδάχτυλος του «Game of Thrones» υποδύεται τον Τζον Ριντ, μάνατζερ των Queen από το 1975 μέχρι το 1978.

Η ταινία θα βγει στους κινηματογράφους στις 2 Νοεμβρίου.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter