Eurobank: 15 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στη Σερβία

Eurobank: 15 χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στη Σερβία

Δεκαπέντε χρόνια επιτυχημένης παρουσίας στην αγορά της Σερβίας συμπλήρωσε η Eurobank a.d. Beograd (Eurobank Serbia). 

Κατά την πολυετή παρουσία της στη Σερβία, η Τράπεζα έχει κατακτήσει σημαντική θέση στη σερβική αγορά, αναπτύσσεται, αυξάνει τον αριθμό των εργαζομένων και των υποκαταστημάτων της, εφαρμόζει νέες τεχνολογίες και προσφέρει καινοτόμα προϊόντα και υπηρεσίες, προσαρμοσμένα στις ανάγκες των πελατών της.

Με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 15 χρόνων λειτουργίας της Eurobank Serbia διοργανώθηκε ειδική εκδήλωση στο Hotel Metropol Palace, στις 17 Μαΐου στο Βελιγράδι.

Η κ. Slavica Pavlovic, Πρόεδρος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Eurobank Serbia, καλωσόρισε τον κ. Φωκίωνα Καραβία, Διευθύνοντα Σύμβουλο της Eurobank, τον κ. Σταύρο Ιωάννου, Αναπληρωτή Διευθύνοντα Σύμβουλο της Eurobank και τον κ. Μιχάλη Λούη, επικεφαλής της Γενικής Διεύθυνσης Διεθνών Δραστηριοτήτων του Ομίλου Eurobank και Προέδρου του Διοικητικού Συμβουλίου της Eurobank Serbia, οι οποίοι παρευρέθηκαν στην εκδήλωση. Νωρίτερα πραγματοποιήθηκε συνέντευξη Τύπου την οποία παρέθεσε η κα Sl. Pavlovic με τη συμμετοχή των κ.κ. Σ. Ιωάννου και Μ. Λούη.

Στην ομιλία του, ο κ. Φ. Καραβίας, συνεχάρη τη διοίκηση και το προσωπικό της Τράπεζας που έχουν καταστήσει την Eurobank Serbia σημαντικό παίκτη στην ιδιαίτερα ανταγωνιστική αγορά της Σερβίας. Τόνισε τη σημασία που έχουν οι διεθνείς δραστηριότητες για τον Όμιλο Eurobank και σημείωσε ότι προσδοκάται πως αυτές οι δραστηριότητες θα εξακολουθήσουν να διαδραματίζουν ουσιαστικό ρόλο για τον Όμιλο και μελλοντικά.

Ο κ. Στ. Ιωάννου, κάνοντας αναφορά στο ότι είχε διατελέσσει Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος του Εκτελεστικού Συμβουλίου της Τράπεζας στη Σερβία στα πρώτα χρόνια λειτουργίας της, δήλωσε ιδιαίτερα ευτυχής που η Τράπεζα έχει αποκτήσει σημαντική θέση στην αγορά της Σερβίας. «Η ενίσχυση των ισχυρών επιχειρηματικών δεσμών, που υπάρχουν ήδη μεταξύ των χωρών της περιοχής, μπορεί να αποδειχθεί μια ευνοϊκή κατάσταση για όλους. Μπορούμε να είμαστε ένας σημαντικός παίκτης στην αγορά της Σερβίας ελπίζοντας να συμβάλλουμε στην ευημερία του σερβικού λαού και της σερβικής οικονομίας» δήλωσε.

Από την πλευρά της, η κα Sl. Pavlovic, αναφερόμενη στην πορεία και τις προοπτικές της Eurobank Serbia δήλωσε: «Είμαστε υπερήφανοι που η Eurobank Serbia είναι τράπεζα πρώτης επιλογής για τους πελάτες μας. Τα τελευταία χρόνια εδραιώσαμε τις δραστηριότητές μας, διατηρήσαμε μια ισορροπημένη ανάπτυξη και πετύχαμε να κατατασσόμαστε στις πρώτες δέκα τράπεζες της χώρας. Η Eurobank Serbia διαθέτει ισχυρή κεφαλαιακή βάση, η οποία αντιστοιχεί στο 8% των συνολικών κεφαλαίων του τραπεζικού τομέα στη Σερβία και αποτελεί μια σημαντική εγγύηση σταθερότητας για τους εταίρους μας, τους πελάτες και τους υπαλλήλους μας. Το περασμένο έτος ήταν πολύ επιτυχημένο για την Τράπεζα. Οι χορηγήσεις αυξήθηκαν κατά περισσότερο από 15%, κατανεμημένες ομοιόμορφα μεταξύ της λιανικής τραπεζικής και της τραπεζικής επιχειρήσεων. Βελτιώσαμε τη γκάμα υπηρεσιών που προσφέρουμε μέσω των ψηφιακών καναλιών και επεκτείναμε την πελατειακή μας βάση. Το 2017, η Eurobank Serbia δημιούργησε κέρδη προ φόρων ύψους 2,5 δισ. δηναρίων, σημειώνοντας αύξηση 17% σε σύγκριση με τα αποτελέσματα του 2016. Συνεχίζουμε να εφαρμόζουμε καινοτόμες λύσεις στις συναλλαγές μας. Θα επικεντρωθούμε στην τραπεζική των μικρών επιχειρήσεων και επαγγελματιών, χωρίς να παραμελήσουμε τους άλλους πελάτες μας στη λιανική τραπεζική, προσφέροντας τους υπηρεσίες και προϊόντα που ταιριάζουν στις ανάγκες τους και συμβαδίζουν με τις τελευταίες τάσεις στον τραπεζικό κλάδο.»

Από τα πρώτα της βήματα στην τραπεζική αγορά της Σερβίας, η Eurobank Serbia απολαμβάνει την υποστήριξη του Ομίλου Eurobank, συνδυάζοντας την εμπειρία του Ομίλου με τις δεξιότητες και την αφοσίωση του προσωπικού της Eurobank Serbia, το οποίο προσφέρει στους πελάτες της Τράπεζας τις πιο σύγχρονες λύσεις.

Η Eurobank Serbia έχει αναγνωριστεί ως μια σταθερή επιχειρηματική οντότητα, υποστηρίζοντας τους πελάτες της αλλά και την κοινότητα στην οποία δραστηριοποιείται. Το πρόγραμμα Investtiramo u evropske vrednosti (Investing in European Values) της Τράπεζας έχει επενδύσει περισσότερα από €4,5 εκατ. μέχρι στιγμής στην εκπαίδευση, την υγειονομική περίθαλψη, το περιβάλλον, τον πολιτισμό και την κοινωνική ένταξη. Επιπλέον, μέσω του προγράμματος “Škola kao nacrtana za vas” (Picture-Perfect) 22.000 κάτοχοι της κάρτας “Veliko srce” (Big Heart) μπορούν να συμβάλλουν στη βελτίωση των συνθηκών σε σερβικά σχολεία.

Η Eurobank Serbia ανοίγει το νέο της κεφάλαιο προσβλέποντας σε νέες επιχειρηματικές δραστηριότητες και σε νέους πελάτες, ενεργώντας υπεύθυνα απέναντι σε όλους τους ενδιαφερόμενους – πελάτες, μετόχους, εργαζόμενους και την τοπική κοινότητα – επιδιώκοντας να παραμείνει η τράπεζα πρώτης επιλογής για τους πελάτες της.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter