Euroleague: Διπλή ήττα για τις ελληνικές ομάδες!

Euroleague: Διπλή ήττα για τις ελληνικές ομάδες!

Ο …Παναθηναϊκός ήταν ο μεγάλος χαμένος του αγώνα ανάμεσα στη Φενέρμπαχτσε και τον Ολυμπιακό (67-64). Οι «πράσινοι» περίμεναν με ανυπομονησία μία νίκη του άσπονδου εχθρού τους, αφού βρίσκονται στο κατόπιν της Φενέρ, στο κυνήγι μιας θέσης στην τετράδα.

Υπενθυμίζουμε ότι οι πρώτες τέσσερις ομάδες της τελικής κατάταξης της κανονικής περιόδου μπαίνουν στα πλέι-οφ της Εuroleague με πλεονέκτημα έδρας. Εάν είχε βγει το «διπλό» του Ολυμπιακού απόψε στην Πόλη, η βαθμολογία θα ήταν ως εξής από την 3η θέση και κάτω: Ολυμπιακός 17-6, Φενέρμπαχτσε 14-9, Παναθηναϊκός 13-9 με ένα παιχνίδι λιγότερο (το αυριανό με την Ούνιξ στο ΟΑΚΑ).

Πλέον, το κοντέρ της κορυφής γράφει: Ρεάλ 17-5, ΤΣΣΚΑ 17-6, Ολυμπιακός 16-7, Φενέρμπαχτσε 15-8, Παναθηναϊκός 13-9, Ερυθρός Αστέρας 13-10, Βασκόνια 12-10, Εφές 11-11, Νταρουσάφακα 11-11. Στα πλέι-οφ προκρίνονται οι οκτώ πρώτοι και τα ζευγαρώματα των προημιτελικών έχουν ως εξής: 1-8, 2-7, 3-6, 4-5.

Πάντως οι «πράσινοι» υστερούν σε πιθανή ισοβαθμία με τη Φενέρ του Ομπράντοβιτς, ενώ ο Ολυμπιακός κρατάει το πλεονέκτημα είτε τερματίσει στα ίσα με τον Παναθηναϊκό (τον οποίο έχει κερδίσει δύο φορές) είτε με την ομάδα του Ζέλικο Ομπράντοβιτς (αφού προστάτευσε στην Πόλη το +9 του πρώτου αγώνα).

«Είχαμε μία μεγάλη ευκαιρία, αλλά τη χάσαμε μέσα από τα χέρια μας», ομολόγησε ο Βαγγέλης Μάντζαρης. «Με τα ‘αν’, όμως, δεν γίνεται τίποτε. Αντιμετωπίσαμε μεγάλη πίεση στο τέλος και χάσαμε τη συγκέντρωσή μας. Κρατάμε όμως την τύχη μας στα χέρια μας». 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter