Europa League: Ανατροπή στη σκιά των επεισοδίων η Λυών

Europa League: Ανατροπή στη σκιά των επεισοδίων η Λυών

Η Λυών νίκησε 2-1 την Μπεσίκτας για τα προημιτελικά του Europa League, σε ένα ματς που σημαδεύτηκε από επεισόδια και εισβολή οπαδών.

Το ματς της Λυών με τη Μπεσίκτας ξεκίνησε μετά από καθυστέρηση 35 λεπτών λόγω των όσων έγιναν στις κερκίδες. Έγιναν επεισόδια εκτός και εντός γηπέδου, με τους Τούρκους φιλοξενούμενους να πετούν φωτοβολίδες στους γηπεδούχους, οι οποίοι μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να γλιτώσουν. Περίπου μετά από 15 λεπτά πανικού, οι Γάλλοι ανακοίνωσαν ότι το ματς θα διεξαχθεί κανονικά, παρά τον πανικό.

Η σέντρα στο Λυών έγινε λοιπόν κανονικά και η Μπεσίκτας εκμεταλλεύτηκε το μούδιασμα των γηπεδούχων από τα όσα έγιναν για να πάρει κεφάλι στο σκορ με τον Μπάμπελ στο 15′. Οι Γάλλοι είχαν δύο δοκάρια με τον Φεκίρ στο πρώτο μέρος, κυνηγώντας την ισοφάριση, ωστόσο το 1-0 έμεινε μέχρι τη λήξη του πρώτου ημιχρόνου.

Ο Ταλίσκα στο 54′ έχασε μεγάλη ευκαιρία για να δώσει προβάδισμα δύο τερμάτων στην ομάδα του και οι «λιονέ» από το σημείο εκείνο κι έπειτα άρχισαν να πιέζουν όλο και περισσότερο. Είχαν ευκαιρίες με τον Βαλμπουενά και τον Λακαζέτ και κατάφεραν σε δύο λεπτά να πετύχουν την απόλυτη ανατροπή. Ο Τολισό στο 83′ ισοφάρισε και ο Μορέλ στο 84′, έπειτα από τραγική συνεννόηση του Χάτσινσον με τον Φάμπρι, διαμόρφωσε το τελικό 2-1, αφήνοντας τις δύο ομάδες με ανοιχτούς λογαριασμούς για τη ρεβάνς της Κωνσταντινούπολης.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter