Europa League: Με Γκόριτσα θα παίξει ο Πανιώνιος

Europa League: Με Γκόριτσα θα παίξει ο Πανιώνιος

Στη Σλοβενία θα ταξιδέψει ο Πανιώνιος για το β΄ προκριματικό γύρο του Europa League, καθώς η Νόβα Γκόριτσα επιβεβαίωσε τα προγνωστικά και προκρίθηκε εις βάρος της Σιράκ από την Αρμενία, έστω κι αν λαχτάρησε παραχωρώντας ισοπαλία 2-2 στη ρεβάνς.

Οι Σλοβένοι έπαιζαν στην έδρα τους έχοντας παρακαταθήκη τη νίκη με 2-0 εκτός έδρας, αλλά παρότι προηγήθηκαν στο σκορ με αυτογκόλ του Πρλγέβιτς στο 13΄ χαλάρωσαν και λίγο έλειψε να το πληρώσουν ακριβά. Οι φιλοξενούμενοι ισοφάρισαν με τους Κάμπα (34΄), Μπιτσκαγιάν (56΄) και χρειάζονταν άλλο ένα γκολ για να προκριθούν, με συνέπεια το παιχνίδι να αρχίσει να παίζεται πάνω – κάτω.

Στο 89΄ αποβλήθηκε ο Νταρμπινιάν της Σιράκ και στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων ο Οσούι λύτρωσε την Γκόριτσα ισοφαρίζοντας. Ο Πανιώνιος θα υποδεχτεί τους Σλοβένους στη Νέα Σμύρνη στις 13 Ιουλίου, ενώ η ρεβάνς θα διεξαχθεί στις 20 του ίδιου μήνα.

Η Γκόριτσα έπαιξε με τους: Σόρκαν, Γκρέγκοριτς, Γιόγκαν, Κάβτσιτς, Τσέλκερ, Κάπιτς (87΄ Μάρινιτς), Γκρούντινα, Κόλεντς (74΄ Χούμαν), Ζίγκον, Φιλίποβιτς (74΄ Ναγκόντε), Οσούι.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter