Εξαφάνιση 13χρονου: Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τον μικρό Θανάση

Εξαφάνιση 13χρονου: Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για τον μικρό Θανάση

Άκαρπες είναι μέχρι στιγμής οι έρευνες για τον εντοπισμό του 13χρονου αγοριού το οποίο εξαφανίστηκε το απόγευμα της Παρασκευής στο Περιστέρι.

Το αγόρι είχε οδηγηθεί στο χαμόγελο του παιδιού σε ηλικία 9 ετών και όπως είπε στο koutipandoras.gr ο Κώστας Γιαννόπουλος ήταν σε πολύ κακή κατάσταση. «Ήταν ένας Μόγλης δεν ήξερε να πάει μονός του στην τουαλέτα» λέει ο κ. Γιαννόπουλος. Το πρόβλημα του συγκεκριμένου παιδιού όπως αναφέρει ο κ. Γιαννόπουλος δεν ήταν ότι ζούσε σε ένα φτωχικό περιβάλλον αλλά ότι ζούσε σε συνθήκες φρίκης.

Ο μεγαλύτερος φόβος των αρμόδιων αρχών αλλά και του Χαμόγελου του Παιδιού είναι ότι το παιδί θα βγει εκτός συνόρων κάτι που ήδη έχει συμβεί με τον μεγαλύτερο αδερφό του. Για το λόγο αυτό έχουν ενταθεί οι έρευνες πως αυτή την κατεύθυνση.Το παιδί είχε επαφή με την οικογένεια του συγκεκριμένα την Τετάρτη είχε συναντήσει την γιαγιά του.

Το αγόρι χάθηκε το απόγευμα της Παρασκευής όταν πήγε στο φροντιστήριο αγγλικών και δεν γύρισε ποτέ .

Οι υπεύθυνοι είναι σίγουροι ότι το παιδί πηγαίνοντας στα αγγλικά δεν σκόπευε να εγκαταλείψει το σπίτι. Δεν πήρε χρήματα, ούτε καν το μπουφάν του, ενώ δεν έχει και κινητό τηλέφωνο.

Η ζωή του απέκτησε μια κανονικότητα από λέει ο κ Γιαννοπουλος η κατάσταση του ήταν πολύ κακή μόλις μπήκες στο χαμόγελο του παιδιού και τον ανέλαβαν οι ψυχολόγοι και είχε αρχίσει να αποκτά ενδιαφέρονταν να πηγαίνει σχολείο να ασχολείται με το μπάσκετ. Στην προηγούμενη ζωή του το είχαν ρίξει στην επαιτεία.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter