Έξαλλος ο Αντώναρος με το νέο σήμα της ΝΔ: «Ποιον ρώτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης;»

Έξαλλος ο Αντώναρος με το νέο σήμα της ΝΔ: «Ποιον ρώτησε ο Κυριάκος Μητσοτάκης;»

Με αναρτήσεις του στον προσωπικό του λογαριασμό στο facebook, ο Ευάγγελος Αντώναρος σχολίασε και το νέο σήμα της ΝΔ αλλά και την απουσία του από τα «γενέθλια» της παλιάς του παράταξης.

Συγκεκριμένα, ο Ευάγγελος Αντώναρος γράφει:

«Χαχαχα!

Ετσι θα επρεπε να αντιδράσει κανείς αν δε μιλάγαμε βέβαια για το σήμα του ιστορικότερου κόμματος της Μεταπολίτευσης.

Φαίνεται πως κανείς δεν είπε στον υποτιθέμενο κοσμοπολίτη Κυριάκο Μητσοτάκη ότι τα πετυχημένα προϊόντα, οι μεγάλοι θεσμοί, το κάθε τι που έχει ιστορική διαδρομή δεν αλλάζει το διακριτικό του σήμα. Και μάλιστα ριζικά. Μπορεί να γίνουν γραφιστικές προσαρμογές με το πέρασμα του χρόνου. Τίποτε παραπάνω όμως.

Ουτε οι New York Times, ουτε η CDU στη Γερμανία, ούτε η Le Monde, ουτε οι Τhe Times του Λονδίνου, ούτε η Nivea, ουτε η FORD, ουτε η Αudi…..για να δωσω μονο μερικά παραδείγματα.

Ψιλά γράμματα είναι όμως λέξεις όπως παραδοση και δεσμοί με τους πολίτες για τους ανεγκεφαλους μοντερνιστές.

Οι ιστορικοί ηγέτες της ΝΔημοκρστίας μέχρι και τον Κώστα Καραμανλή δεν διανοήθηκαν να αγγιξουν τον ιστορικό πυρσο. Οι δυό τελευταίοι θελησαν να φέρουν τα πάνω κάτω. Ο πρωτος ονόματι Αντώνης Σαμαρας εισήγαγε μια εικαστική μουτζούρα που δεν τον έσωσε απο τον καταποντισμό. Ο δεύτερος ονόματι Κυριάκος Μητσοτακης, εκλεγμένος με ελάχιστη πλειοψηφία, προσπαθεί να γυρίσει τη τύχη του με μια κακοσχεδιασμένη προσπάθεια.

Αλήθεια ποιος τον εξουσιοδότησε να προχωρήσει σε ριζική αλλαγή του σήματος και — κυρίως — ποιον ρώτησε πριν προχωρήσει στη τελική έγκριση αυτού του αντιαισθητικού εξαμβλώματος; Μαλλον κανένα ξεχνώντας πως η Νεα Δημοκρατία την οποια συρρικνώνει συνεχώς με τις νεοφιλελευιερες και αντικοινωνικές πολιτικές του ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΒΙΛΑΕΤΙ ΤΟΥ».

Στη συνέχεια ο Ευάγγελος Αντώναρος προχώρησε και σε διευκρίνιση σχετικά με το λόγο που δεν έδωσε το παρών στην πανηγυρική εκδήλωση της ΝΔ

«Μετα από πολλά τηλεφωνήματα και ερωτήματα κάνω μια διευκρίνιση.

Δεν πήγα στη σημερινή φιέστα για τα 44 χρόνια από την ίδρυση της Νεας Δημοκρατίας.

Ο τυπικός λόγος απλός: Δεν έλαβα σχετική πρόσκληση. Φαντάζομαι ότι μετά την αυθαίρετη, αναιτιολογητη και αντικαταστατική διαγραφή μου για την οποία ούτε το σχετικό όργανο συνεκληθη εγκυρα, ούτε πρόσκληση προς απολογία έλαβα, ούτε τα σχετικά εγγραφα μου κοινοποιήθηκαν μέχρι σήμερα κάποιοι μανδαρίνοι αποφασισαν να με αποκλείσουν.

Ο ουσιαστικός λόγος σημαντικότερος: Κι αν ειχα πάρει προσκληση, πάλι δεν θα ειχα πάει. Δεν έχω καμμία διαθεση να ειμαι χειροκροτητής ενός προέδρου που μετατρέπει μέρα με τη μέρα συνειδητά και με πρόγραμμα τη μεγάλη λαική κεντροδεξιά παράταξη του Κωνσταντίνου Καραμανλή σε ένα νεοφιλελευθερο και εχθρικό προς τα πλατεια στρώματα της κοινωνίας μόρφωμα. Ενα κόμμα που θέλει να έχει ευρεία λαική βάση υπάρχει για να υπηρετεί τους πολλούς κι όχι τους λίγους κι εκλεκτούς».

Μάλιστα λίγο αργότερα ο παλιός κυβερνητικός εκπρόσωπος στην κυβέρνηση Καραμανλή ανήρτησε και μία εικόνα με το παλιό σήμα της ΝΔ με τον δαυλό και έγραψε: Επιβάλλετε η επιστροφή στον ιστορικό δαυλό. Ψηφίστε μαζικά υπέρ της άμεσης επαναφοράς του!!»

Μάλιστα ο Ευάγγελος Αντώναρος δεν αρκέστηκε σε αυτές τις αναρτήσεις αλλά πρόσθεσε στη συνέχεια:

«Επιμένω γιατι οι αδιαφανεις διαδικασίες δεν μου αρεσουν:

1. Ποιος εξουσιοδότησε και πότε τον Κυριάκο Μητσοτακη να αλλάξει το σημα της Νεας Δημοκρατίας;

2. Προηγήθηκε διαγωνισμός.μεταξύ εξειδικευμένων εταιριών η απευθείας ανάθεση με αυθαίρετη επιλογή;

3. Τι στοίχισε το νέο σήμα;

4. Ποιο είναι το τελικό κόστος για τη Νέα Δημοκρστία που αντιμετωπίζει σοβαρά οικονομικά προβλήμα για τις εφαρμογες του νεου σήματος σε ολη την Ελλάδα;»

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter