Έξαλλος ο Τσελέντης για τον πανικό με τον σεισμό στον Κορινθιακό

Έξαλλος ο Τσελέντης για τον πανικό με τον σεισμό στον Κορινθιακό

Την οργή του Άκη Τσελέντη προκάλεσαν δημοσιεύματα που έκαναν λόγο γιε επικείμενο μεγάλο σεισμό τις επόμενες ημέρες στον Κορινθιακό, υποστηρίζοντας ότι τα 4,7 Ρίχτερ ήταν προσεισμός.

Ο διευθυντής του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου κατηγορεί δύο υπαλλήλους του Ινστιτούτου για την παραφιλολογία που διακινήθηκε και τονίζει, με ανάρτησή του στο Facebook:

«Τις τελευταίες ώρες έχει γίνει ένας “χαμός” στα διάφορα ιντερνετικά μέσα για επικείμενο ισχυρό σεισμό ΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΗΜΕΡΕΣ στον Κορινθιακό και ότι ο 4.7 ΗΤΑΝ ΠΡΟΣΕΙΣΜΟΣ. Σήμερα έχω βαρεθεί να απαντώ αρνητικά σε επίμονες πιέσεις καναλιών για να βγω να “καθησυχάσω” τον κόσμο.

Εγώ ποτέ δεν υπήρξα επαγγελματίας εφησυχαστής ούτε μαϊντανός των ΜΜΕ για προσωπική προβολή.

Αυτοί οι κύριοι που δυστυχώς οι δύο είναι και υπάλληλοι του Γεωδυναμικού προκάλεσαν το πρόβλημα, και απόψε χιλιάδες κόσμος στην Αθήνα, στην Κόρινθο και το Λουτράκι θα πετάγονται απ το κρεβάτι τους με το παραμικρό θόρυβο, ας βγουν να σταματήσουν το “τσουνάμι” του πανικού που προκάλεσαν.

Εγώ απλώς δηλώνω ότι στον Ανατ. Κορινθιακό το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο του οποίου έχω την τιμή να είμαι διευθυντής, έχει εγκαταστήσει πάρα πολλά όργανα και όχι μόνο σεισμογράφους.

Αν δω κάτι σοβαρό θα φροντίσω να ενημερώσω τις αρμόδιες υπηρεσίες τις χώρας οι οποίες θα κινηθούν αρμοδίως γιατί η διαχείριση του σεισμικού κινδύνου απαιτεί υπευθυνότητα. Αν κρίνω ότι δεν κάνουν αυτό που πρέπει ΘΑ ΒΓΩ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΗΜΟΣΙΑ και ΘΑ ΚΑΝΩ ΕΓΩ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΠΡΕΠΕΙ».

https://www.facebook.com/Prof.Akis.Tselentis/posts/1599209813478502

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter