Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 24χρονος φίλαθλος του ΠΑΟΚ – Έπεσε θύμα επίθεσης χούλιγκαν

Έχασε τη μάχη για τη ζωή ο 24χρονος φίλαθλος του ΠΑΟΚ – Έπεσε θύμα επίθεσης χούλιγκαν

Κατέληξε το πρωί της Πέμπτης (5/5) ο 24χρονος Κύπριος, Νάσος Κωνσταντίνου, ο οποίος είχε παρασυρθεί από αυτοκίνητο το βράδυ της ρεβάνς ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκού προσπαθώντας να αποφύγει την επίθεση χούλιγκαν. 

Με μήνυμα στήριξης της οικογένειάς του, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ αποχαιρετά τον 24χρονο φίλαθλο από την Κύπρο, ενώ διετάχθη επείγουσα προκαταρκτική εξέταση.

Ο νεαρός άνδρας ο οποίος νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Γ.Παπανικολάου» έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα ενώ όλες αυτές τις ημέρες βρισκόταν υπό μηχανική υποστήριξη.

Σήμερα, ο προϊστάμενος της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης, Λάμπρος Τσόγκας, έδωσε εντολή στον αθλητικό εισαγγελέα Θεσσαλονίκης, Λεωνίδα Μπουτσιαβάρα, να παραγγείλει επείγουσα προκαταρκτική έρευνα από τη Διεύθυνση Ασφαλείας Θεσσαλονίκης, για να διαπιστωθεί εάν τελέστηκαν τα αδικήματα της απλής, της επικίνδυνης, της βαριάς και της θανατηφόρας βλάβης, αλλά και όποια άλλη αυτεπαγγέλτως διωκόμενη πράξη.

Στην έγγραφη παραγγελία του, ο κ. Τσόγκας ζητεί να
αναζητηθούν και να ταυτοποιηθούν οι δράστες και προς αυτήν την κατεύθυνση να
επιστρατευτούν όλα τα διαθέσιμα τεχνικά μέσα, όπως επίσης να ληφθούν μαρτυρικές καταθέσεις, και σε περίπτωση που εντοπιστούν οι ύποπτοι να εξεταστούν ανωμοτί. 

Το τραγικό συμβάν:

Το συμβάν διαδραματίστηκε το βράδυ της περασμένης Πέμπτης, 27 Απριλίου, την ώρα που ο 24χρονος επέστρεφε από τον ημιτελικό κυπέλλου του ΠΑΟΚ με τον Παναθηναϊκό. Εκείνη την ώρα, ομάδες αγνώστων που έβγαιναν από την Πανεπιστημιούπολη επιτέθηκαν σε μικρές ομάδες οπαδών του «Δικεφάλου του Βορρά», τραυματίζοντας τρεις εξ’ αυτών, δύο 21 ετών και έναν 35 ετών.

Από τα μέχρι τώρα στοιχεία που συγκέντρωσε η αστυνομία, φαίνεται να προκύπτει ότι ο 24χρονος είδε τους κουκουλοφόρους να κινούνται απειλητικά εναντίον του και στην προσπάθεια να ξεφύγει διέσχισε κάθετα την οδό Αγίου Δημητρίου, με συνέπεια να παρασυρθεί από διερχόμενο αυτοκίνητο που οδηγούσε 40χρονος.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ

Η ΠΑΕ της Θεσσαλονίκης κάνει λόγο στο μήνυμά της για “τυφλή οπαδική βία”, ενώ ο πρόεδρος της, Ιβάν Σαββίδης, δεσμεύτηκε πως θα αναλάβει οτιδήποτε χρειαστεί η οικογένειά του.

“Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ συγκλονισμένη ενημερώθηκε για την τραγική είδηση του χαμού του Νάσου. Ένας νέος άνθρωπος με βαθιά ριζωμένη στην καρδιά του την αγνή αγάπη για τον ΠΑΟΚ, έφυγε χτυπημένος από την τυφλή οπαδική βία.

Η οικογένειά μας είναι συγκλονισμένη και συμπαραστέκεται στην οικογένεια και τους οικείους του, εκφράζοντας τα θερμά της συλλυπητήρια. Ο Νάσος αποτελεί πια μέλος της αθάνατης ομάδας των αετόπουλων και μόνιμο μέλος στην ψυχή του κάθε ΠΑΟΚτσή. Καλό ταξίδι φίλε…”

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter