Εξεταστική για την υγεία: 47.000 ευρώ σε έναν χρόνο ξόδεψε το γραφείο του Πιερουτσάκου, γιατί είχε… μεγάλη πελατεία

Εξεταστική για την υγεία: 47.000 ευρώ σε έναν χρόνο ξόδεψε το γραφείο του Πιερουτσάκου, γιατί είχε… μεγάλη πελατεία

Σε τεταμένο κλίμα πραγματοποιείται η δεύτερη κατάθεση του Γιάννη Πιερουτσάκου. Ο πρώην πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ (2007-2009) μετά τις αντιφάσεις της πρώτης κατάθεσης, δεν μπόρεσε να διαβεβαιώσει τα μέλη της Εξεταστικής Επιτροπής πως υπάρχει σύμβαση για την αγορά θερμικών καμερών έναντι περίπου 5,5 εκατ. ευρώ. Παραδέχτηκε δε πως το 2007 το γραφείο του έλαβε 47.000 ευρώ για την αντιμετώπιση των εξόδων του.

Δεν μπορεί να πιστοποιήσει την ύπαρξη συμβάσεων για την εξαγορά θερμικών καμερών έναντι περίπου 5,5 εκατ. ευρώ ο μάρτυρας, με τη διαδικασία να διακόπτεται προκειμένου να επικοινωνήσει με συνεργάτες του για να εντοπιστούν τα ανάλογα παραστατικά. Όπως επισήμανε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Αννέτα Καββαδία, επί επτά χρόνια το ΣΔΟΕ κατά τις σχετικές έρευνες που διεξάγει, δεν έχει μπορέσει να εντοπίσει τις ανάλογες συμβάσεις.

Ο πρώην πρόεδρος του ΚΕΕΛΠΝΟ ο οποίος ερευνάται για την υπόθεση των πλαστών τιμολογίων που ξεπερνά το 1 εκατ. ευρώ, δεν αρνήθηκε ότι το 2007 ξόδεψε 47.000 ευρώ για έξοδα γραφείου, προκαλώντας περιπαικτικά σχόλια από μέλη της πλειοψηφίας. Ειδικότερα, βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ σχολίαζαν δηκτικά πως τα έξοδα ήταν πολλά αν αφορούσαν τους καφέδες που κατανάλωνε ο κ. Πιερουτσάκος, με τον ίδιο να απαντά πως «είχα μεγάλη πελατεία».

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter