Έξι συλλήψεις μελών κυκλώματος που διακινούσε ναρκωτικά σε Αθήνα και Μύκονο (Photos)

Έξι συλλήψεις μελών κυκλώματος που διακινούσε ναρκωτικά σε Αθήνα και Μύκονο (Photos)

Έξι μέλη κυκλώματος που διακινούσε συστηματικά κοκαΐνη και συνθετικά ναρκωτικά σε Αθήνα και Μύκονο, συνελήφθησαν από την Υποδιεύθυνση Δίωξης Ναρκωτικών της Ασφάλειας Αττικής, ενώ ταυτοποιήθηκε και αναζητείται ένας 29χρονος αλλοδαπός, ως συνεργός τους.

Από τους συλληφθέντες, οι τρεις είναι αλλοδαποί, ηλικίας 26, 28 και 33 ετών, ενώ οι άλλοι τρεις Ελληνες ηλικίας 28, 31 και 45 ετών. Για την εξάρθρωση του κυκλώματος πραγματοποιήθηκε συντονισμένη αστυνομική επιχείρηση σε διάφορες περιοχές της Αττικής (Παλαιό Φάληρο, Καματερό και Πατήσια), καθώς και στη Μύκονο.

Σύμφωνα με την αστυνομία, τη διεύθυνση της εγκληματικής οργάνωσης και το γενικό συντονισμό είχε ο 26χρονος συλληφθείς αλλοδαπός, ο οποίος μαζί με τον επίσης συλληφθέντα 31χρονο Ελληνα, αποθήκευαν σε οικίες και σε αυτοκίνητο, σε χώρο στάθμευσης στο Παλαιό Φάληρο, τις ποσότητες των ναρκωτικών. Επιπλέον, ο 31χρονος ήταν υπεύθυνος για την προμήθεια των ναρκωτικών στα υπόλοιπα μέλη και για την περαιτέρω διακίνηση τους.

Από την έρευνα σε οικίες, χώρους και οχήματα, βρέθηκαν συνολικά και κατασχέθηκαν: Ποσότητα κοκαΐνης βάρους 3 κιλών και 913,89 γραμμαρίων, μεθαμφεταμίνης (MDMA) βάρους 5 κιλών και 10 γραμμαρίων, ακατέργαστη κάνναβη βάρους 350,2 γραμμαρίων, ποσότητα νοθευτικής ουσίας βάρους 386,6 γραμμαρίων, το χρηματικό ποσό των 99.495 ευρώ, ένα πιστόλι, είκοσι δύο φυσίγγια, δύο Ι.Χ αυτοκίνητα, μια μοτοσυκλέτα, τρεις ζυγαριές ακριβείας και δεκαέξι κινητά τηλέφωνα

Οι συλληφθέντες οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ο οποίος τους παρέπεμψε για κύρια ανάκριση.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter