Διαβάστε στο Documento

Documento Newspaper

Εξιτήριο πήρε από το Ωνάσειο ο Ισίδωρος Κούβελος

Ο Ισίδωρος Κούβελος πήρε εξιτήριο σήμερα από το Ωνάσειο νοσοκομείο, στο οποίο νοσηλεύτηκε από το μεσημέρι της Δευτέρας με υψηλή πίεση και ενοχλήσεις στο στήθος και δεν παραβρέθηκε βέβαια στις εκλογές της ΕΟΕ, που έγιναν λίγες ώρες αργότερα, με τον Σπύρο Καπράλο να επανεκλέγεται για τρίτη φορά στην προεδρία.

Κατά την έξοδό του από το Ωνάσειο, καθισμένος σε καροτσάκι μεταφοράς ασθενούς, ο κ. Κούβελος, που ήταν επίσης υποψήφιος, μίλησε στην κάμερα της ΕΡΤ και αμφισβήτησε τη νομιμότητα της εκλογικής διαδικασίας στην ΕΟΕ και την ανάδειξη του νέου προέδρου.

Σε σχετική ερώτηση που του έγινε για τις εκλογές στην ΕΟΕ τόνισε: «Δεν ξέρω για ποιες εκλογές μιλάτε και δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω και να κατανοήσω τη βιασύνη κάποιων ανθρώπων να καταλάβουν τις καρέλες. Ξέρετε, κυρίαρχη Ολυμπιακή αξία είναι το "ευ αγωνίζεσθαι" και ο σεβασμός στον αντίπαλο και ίσως κάποια στιγμή κάποιοι άνθρωποι θα έπρεπε να κάτσουν να τα διαβάσουν και να τα μελετήσουν ή κάποιοι να τους πουν τι ακριβώς σημαίνουν αυτές οι αξίες».

Σχόλια

Το Documento σέβεται όλες τις απόψεις, οι οποίες ωστόσο απηχούν αποκλειστικά και μόνον τη γνώμη των χρηστών. Διατηρούμε το δικαίωμά μας να μην αναρτούμε υβριστικά σχόλια και διαφημίσεις. Χρήστες που δεν σέβονται αυτούς τους κανόνες θα αποκλείονται.