Εξώδικο Άδωνη στον Κώστα Βαξεβάνη για την εταιρεία που παραδέχεται ότι ξέχασε να δηλώσει (Έγγραφο)

Εξώδικο Άδωνη στον Κώστα Βαξεβάνη για την εταιρεία που παραδέχεται ότι ξέχασε να δηλώσει (Έγγραφο)

Πιστός στο δόγμα «η καλύτερη άμυνα είναι η επίθεση» ο ξεχασιάρης αντιπρόεδρος του Κυριάκου, Άδωνης Γεωργιάδης έστειλε εξώδικο στο Documento για το ρεπορτάζ με την κυπριακή εταιρεία που ξέχασε να δηλώσει στο πόθεν έσχες.

Ο κ. Γεωργιάδης στο εξώδικό του εναντίον του Κώστα Βαξεβάνη και του δημοσιογράφου Βασίλη Ανδριανόπουλου (που θα δείτε στο τέλος της ανάρτησης) δεν αρνείται φυσικά αυτό που αποκάλυψε το Documento. Δεν θα μπορούσε άλλωστε αφού μόλις χθες παραδέχτηκε ότι το ρεπορτάζ ήταν σωστό. Είχε εταιρεία με έδρα την Κύπρο. 

Το έγραψε και στο αγαπημένο του Facebook: Είχα ζητήσει την λύση της από τον τότε συνέταιρο μου και είχαμε ξενοικιάσει τα γραφεία σε διάστημα λιγότερο των δυο μηνών από την σύστασή της. Όπως αποδεικνύεται, αυτό δεν δηλώθηκε -εκ παραδρομής- στην εφορία εκεί και έτσι φαίνονταν τυπικά υπαρκτή και διεγράφη αυτομάτως.

Το πρόβλημα του είναι πώς αποκαλείται η εταιρεία του στο ρεπορτάζ.

Offshore είναι κάθε εταιρεία που δεν δραστηριοποιείται στην χώρα. Και πάντως να θυμίσουμε και στον ίδιο και στους αναγνώστες ότι ο κ. Γεωργιάδης για offshore του Χαϊκάλη μιλούσε όταν είχε προκύψει το πρόβλημα με την αντίστοιχη εταιρεία του ηθοποιού και πρώην υφυπουργού, Παύλου Χαϊκάλη στην Κύπρο.

Ας μην μένει στον τύπο λοιπόν ο κ. Γεωργιάδης και ας εξηγήσει στη Βουλή γιατί «ξέχασε» να δηλώσει εταιρεία που είχε στην Κύπρο.

Δείτε το εξώδικο που έστειλε στο Documento:

https://www.documentonews.gr/filegrid/2018/05/04/5aec1eeacd3a185c5d77f7a3.pdf

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter