Εύβοια: Αυτοκίνητο μπήκε με την …όπισθεν σε καταστημα (Video)

Εύβοια: Αυτοκίνητο μπήκε με την …όπισθεν σε καταστημα (Video)

Μόνο από τύχη δεν υπήρξαν θύματα από την τρελή …όπισθεν πορεία ενός αυτοκινήτου που εισέβαλε σε κατάστημα στα Ψαχνά Ευβοίας. 

Συγκεκριμένα, ήταν το μεσημέρι της Πέμπτης (21-12-2017) όταν ένα τζιπ «μπούκαρε» με την όπισθεν στο κατάστημα «Γερμανός» στην οδό Αβάντων και Φιλελλήνων, με αποτέλεσμα να εισβάλλει κυριολεκτικά μέσα στην επιχείρηση και να τραυματίσει ελαφρά έναν υπάλληλο και μια πελάτισσα, ενώ από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα, μιας και το κατάστημα ήταν γεμάτο από κόσμο.

Όπως θα δείτε στο βίντεο -ντοκουμέντο το τζιπ διέσχισε με την όπισθεν το πεζοδρόμιο, παρασέρνοντας στο πέρασμά του, ένα σταθμευμένο όχημα και μία πινακίδα οδικής κυκλοφορίας, προτού γκρεμίσει τον τοίχο και να εισβάλλει με «τρελή» πορεία στο κατάστημα του Μιχάλη Βοζίκη.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ο 60χρονος οδηγός του τζιπ ήθελε να παρκάρει για να πάει στο δημαρχείο, αλλά σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις το πόδι του «κόλλησε» στο γκάζι.

Μετά το ατύχημα έσπευσε και η αστυνομία στο σημείο όπου διενήργησε έλεγχο αλκοτέστ στον 60χρονο άνδρα, ο οποίος τελικά δεν ήταν σε κατάσταση μέθης.

Οι ζημιές στο κατάστημα ξεπερνούν τις 80.000 ευρώ, ενώ τονίζεται ξανά ότι από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα.

Οι κάμερες ασφαλείας κατέγραψαν τις απίστευτες εικόνες και τις στιγμές πανικού που ακολούθησαν.

Πηγή: eviazoom.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter