Ευρωπαϊκή παρέμβαση ζητά η ΝΔ για να μπλοκάρει τη διερεύνηση του Novartis-Gate

Ευρωπαϊκή παρέμβαση ζητά η ΝΔ για να μπλοκάρει τη διερεύνηση του Novartis-Gate

Παρέμβαση από τους ευρωπαϊκούς θεσμούς ζητά η Νέα Δημοκρατία, προδίδοντας τον πολιτικό πανικό που επικρατεί στις τάξεις της αξιωματικής αντιπολίτευσης.

«Πολωνοποίηση» της πολιτικής ζωής του τόπου κατήγγειλε ανώτατη πηγή της ΝΔ σε συνομιλία με κοινοβουλευτικούς συντάκτες, παραλληλίζοντας τις πολιτικές εξελίξεις στην Ελλάδα με αυτές στην Πολωνία. Το πιο σημαντικό δε είναι πως ζήτησε ουσιαστικά την παρέμβαση των ευρωπαϊκών θεσμών προκειμένου να σταματήσουν οι έρευνες για το Novartis-Gate.

«Η ποινικοποίηση της πολιτικής ζωής είναι δεδομένη, αλλά τώρα έχουμε και “πολωνοποίηση”» ανέφερε η ανώτατη πηγή της αξιωματικής αντιπολίτευσης, προσθέτοντας πως όταν δεν υπάρχει διάκριση των εξουσιών και κράτος δικαίου είναι ένα πρόβλημα που πρέπει να απασχολήσει την Ευρώπη.

Η τελευταία αποστροφή της ανώτατης πηγής από την αξιωματική αντιπολίτευση ερμηνεύεται ως αίτημα στους ευρωπαϊκούς θεσμούς να παρέμβουν στα πολιτικά δρώμενα της Ελλάδας, εξαιτίας των κλυδωνισμών του πολιτικού σκηνικού από το Novartis-Gate.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter