Φίλης για Ρουβίκωνα: Ακτιβιστικές ενέργειες δεν απειλούν την ασφάλεια (Video)

Φίλης για Ρουβίκωνα: Ακτιβιστικές ενέργειες δεν απειλούν την ασφάλεια (Video)

Απάντηση στις θέσεις της Νέας Δημοκρατίας και την τρομολαγνική ρητορική του Κυριάκου Μητσοτάκη έδωσε ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, Νίκος Φίλης.

Ο κ. Φίλης μίλησε για «ακτιβιστικές ενέργειες που δεν αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια των πολιτών».

Όπως μάλιστα είπε ο ίδιος, οι παρεμβάσεις του Ρουβίκωνα «δεν αποτελούν επιθέσεις ούτε τα τρικάκια που πέταξαν μέλη του Ρουβίκωνα σήμερα το πρωί στο Βρετανικό Συμβούλιο ούτε η επίθεση στην Γαλλική Πρεσβεία».

“Τα τρικάκια δεν είναι επίθεση . Το να πετάς τρικάκια δεν είναι επίθεση, είναι μια ενέργεια. Πρέπει να εκτιμήσουμε τι εξυπηρετεί αυτή η ενέργεια κι αν εντάσσεται σε κάποιον στόχο που έχει θέσει” είπε ο Νίκος Φίλης μιλώντας στον ΣΚΑΪ.

«Δεν συνιστά όμως επίθεση και μάλιστα καταδρομική όπως ακούω καμιά φορά να λέγεται» πρόσθεσε, ενώ ερωτηθείς, αν συνιστά επίθεση η παρέμβαση στη Γαλλική Πρεσβεία, είπε:

«Όχι βέβαια, πέταξαν μπογιές. Λάθος ήταν και δεν προσέφερε τίποτα στην υπόθεση της χώρας μας αυτή τη στιγμή. Λάθος είναι αυτές οι ακτιβιστικές ενέργειες που γίνονται, δεν θα τις έκανα εγώ και δεν βλέπω τη σκοπιμότητά τους, αλλά δεν αποτελούν κίνδυνο για την ασφάλεια των πολιτών».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter