Φίλιππος ο γκαφατζής πρίγκιπας – Διαβάστε τις επικές γκάφες που πλέον μπορεί να κάνει εκτός καθηκόντων

Φίλιππος ο γκαφατζής πρίγκιπας – Διαβάστε τις επικές γκάφες που πλέον μπορεί να κάνει εκτός καθηκόντων

Ο πρίγκιπας Φίλιππος της Βρετανίας, 95 ετών, σύζυγος της βασίλισσας Ελισάβετ, ο οποίος ανακοίνωσε πως το φθινόπωρο θα αποσυρθεί από τα βασιλικά καθήκοντά του, είναι γνωστός για τα χονδροειδή σχόλια τα οποία έχει κάνει σε επίσημες περιστάσεις.

Ακολουθούν μερικά παραδείγματα:

  • Σε ταξίδι που έκανε κατά τη δεκαετία του 1980 στην Κίνα, προειδοποίησε βρετανούς φοιτητές: «Θα αποκτήσετε σχιστά μάτια, αν μείνετε πολύ εδώ».
  • Το 1993, ο Φίλιππος είπε σ’ έναν Βρετανό που συνάντησε στην Ουγγαρία: «Δεν μπορεί να είσαστε καιρό εδώ — δεν έχετε κάνει μπάκα».
  • Στη διάρκεια επίσκεψής του στο Όμπαν της Σκωτίας το 1995 ρώτησε έναν δάσκαλο οδήγησης: «Πώς καταφέρνετε να κρατήσετε τους ιθαγενείς μακριά από το αλκοόλ αρκετό χρόνο ώστε να περάσουν το τεστ οδήγησης;»
  • Το 1999, ενώ έκανε περιοδεία σε μια εταιρεία κοντά στο Εδιμβούργο της Σκωτίας, είδε έναν κακοφτιαγμένο ηλεκτρικό πίνακα. «Μοιάζει να τον έφτιαξε Ινδός», είπε.
  • Το 2001, ο Φίλιππος είπε σε ένα 13χρονο αγόρι, που η φιλοδοξία του ήταν να πάει στο διάστημα, πως είναι πολύ χοντρό για να γίνει αστροναύτης.
  •  Όταν έκανε περιοδεία στην Αυστραλία το 2002, ο πρίγκιπας ρώτησε έναν Αβοριγίνα αν εξακολουθούν να ρίχνουν δόρατα ο ένας στον άλλον.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter