Φλαμπουράρης: ΔΝΤ και Σόιμπλε οδηγούν σε ναυάγιο την Ευρώπη

Φλαμπουράρης: ΔΝΤ και Σόιμπλε οδηγούν σε ναυάγιο την Ευρώπη

«Η επιμονή από τη μεριά του ΔΝΤ και από την άλλη πλευρά του Σόιμπλε οδηγούν σε ναυάγιο την Ευρώπη» δήλωσε ο υπουργός Επικρατείας Αλέκος Φλαμπουράρης, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΣΚΑΪ.

«Αντί να συνέλθουν οι ηγέτες των χωρών και των θεσμών τραβάνε το σχοινί. Πιστεύω ότι είναι υποχρεωμένοι και θα το κάνουν να συναινέσουν για να μην διαλύσουν την Ευρώπη. Το ξέρουν πολύ καλά και το ΔΝΤ και ο Σόιμπλε ότι με διαλυμένη την Ευρώπη δεν έχει να χάσει κανείς άλλος τίποτα, παρά οι ίδιοι οι Ευρωπαίοι, και ιδίως οι Ευρωπαίοι πολίτες» είπε χαρακτηριστικά και εμφανίστηκε αισιόδοξος ότι θα βρεθεί συναινετική λύση, που θα στηρίζεται στα όσα λέει η ελληνική κυβέρνηση. 

«Δηλαδή ότι δεν είναι δυνατόν να νομοθετήσουμε νέα μέτρα, πλέον αυτών που έχουμε νομοθετήσει και είμαστε υποχρεωμένοι», τόνισε ο υπουργός Επικρατείας και διαβεβαίωσε τους πολίτες ότι δεν υπάρχει περίπτωση νομοθέτησης νέων μέτρων, παρά μόνο εφαρμογή των ήδη συμφωνηθέντων μέτρων.

Ο Αλέκος Φλαμπουράρης είπε ότι δεν φοβάται το ενδεχόμενο «κόφτη» το 2018, καθώς η οικονομική πολιτική που ασκεί η κυβέρνηση στο πλαίσιο του συμφωνηθέντος προγράμματος δεν αφήνει περιθώρια για να υπάρξει δημοσιονομικό κενό.

Ο κ. Φλαμπουράρης τόνισε ότι η κυβέρνηση δεν θα πάει σε εκλογές και ότι δεν πιστεύει στις δημοσκοπήσεις. Παράλληλα, είπε ότι λαός να είναι σίγουρος ότι το 2018 θα βγούμε από την κρίση.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter