Φοιτητές κάλπες στην Αίγλη Ζαππείου έστησε η γαλάζια ΔΑΠ!

Φοιτητές κάλπες στην Αίγλη Ζαππείου έστησε η γαλάζια ΔΑΠ!

Δικές της κάλπες έστησε, όπως είχε προαναγγελθεί, η «γαλάζια» φοιτητική παράταξη της Σχολής Νομικών Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών, με πρόσχημα την «ανομία»

Η μεθόδευση έγινε πράξη: Στη Αίγλη Ζαππείου διεξάγει «εκλογές» η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ ΝΟΠΕ (Σχολή Νομικών Οικονομικών και Πολιτικών Επιστημών) με τις υπόλοιπες παρατάξεις να διαμαρτύρονται και να τονίζουν ότι οι κανονικές κάλπες έχουν στηθεί, όπως πάντα, εντός της Νομικής Σχολής. Είναι, άλλωστε, δεδομένο, ότι οι αποφάσεις όλων των Φοιτητικών Συλλόγων προβλέπουν τις διεξαγωγή των εκλογών εντός ΝΟΠΕ, όπως και γίνεται από νωρίς το πρωί.

Το θέμα έχει αναδείξει η «Εφ.Συν» από τη Δευτέρα («Με πρόσχημα την «ανομία», η ΔΑΠ προτείνει εκλογές εκτός Νομικής»), η οποία επιβεβαιώνει και σήμερα, Τετάρτη, ότι η «απειλή» της ΔΑΠ υλοποιήθηκε και παρατηρούμε μία πρωτοφανή διαδικασία, με κάλπες σε… καφετέρια με πλαστά ψηφοδέλτια (δεδομένου ότι χρησιμοποιούνται τα περσινά ψηφοδέλτια των άλλων παρατάξεων και όχι αυτά του 2018)…!

Ως εκ τούτου, φαίνεται ότι η πρακτική της ΔΑΠ οδηγεί σε φιάσκο την εκλογική διαδικασία σε μία από τις μεγαλύτερες σχολές της χώρας. 

Η πρακτική αυτή δεν είναι η εξαίρεση καθώς η εν λόγω παράταξη έχει μεγάλο παρελθόν στις αντιδημοκρατικές συμπεριφορές εντός των πανεπιστημίων, τα οποία πολλές φορές θεωρεί «τσιφλίκι» της. Χαρακτηριστικό είναι ότι, με τραμπουκισμούς, η ΔΑΠ-ΝΔΦΚ στο Πανεπιστήμιο Πειραιά απέκλεισε το BLOCO από την φετινή εκλογική διαδικασία…

Πηγή: left.gr

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter