Ford Kuga : Νέος κινητήρας, προσιτή τιμή

Ford Kuga : Νέος κινητήρας, προσιτή τιμή

Χάρη στον καινούριο πετρελαιοκινητήρα 1.5 TDCi το νέο Ford Kuga ξεκινά από τα 22.095 ευρώ και αποκτά άλλες δυνατότητες στην αγορά._x000D_
_x000D_

Στην καρδιά του 16,8% της αγοράς αυτοκινήτου – αυτό είναι το ποσοστό που κατέχουν στις πωλήσεις τα SUV – έρχεται να χτυπήσει το νέο Ford Kuga. Χωρίς να έχει υποστεί κάποια ουσιαστική διαφοροποίηση ως προς τις εξωτερικές διαστάσεις του σε σχέση με το απερχόμενο μοντέλο, του οποίου αποτελεί επί της ουσίας μετεξέλιξη, διαθέτει κάποια σοβαρά νέα στοιχεία που του δίνουν εντελώς άλλα εφόδια για τη μάχη των πωλήσεων. Και μόνο η αναφορά της προσθήκης στη γκάμα του νέου πετρελαικοκινητήρα των 1.499 κ.εκ. με τους 120 ίππους και την κατανάλωση των 4,8 l/100 km που καθιστά το Kuga όχι μόνο πολύ πιο προσιτό ως προς την τιμή πώλησης, αλλά και ένα μοντέλο που μπορεί πλέον να… αντιμετωπίσει την εφορία κάνουν φανερή τη μεγάλη αλλαγή.

Εκτός από την έκδοση με τον 1.5 TDCi που θα ξεκινά από τα 22.095 ευρώ, διαθέσιμες είναι και εκδόσεις με δίλιτρους ντίζελ 150 και 180 ίππων, αλλά και με βενζινοκινητήρες 1.5 EcoBoost με ισχύ 150 και 182 ίππων, με τιμή που ξεκινά από τα 25.230 ευρώ. Πρέπει δε στο σημείο αυτό να σημειώσουμε ότι οι βασικές τιμές που βλέπετε δεν αντιστοιχούν σε ένα «βασικό» επίπεδο εξοπλισμού, αλλά στις εκδόσεις Business (1.5 TDCi) και ST Line High (1.5 EcoBoost 150). Αυτό είναι ένα στοιχείο στο οποίο σαφώς ποντάρει η Ford, αφού με αυτά τα χρήματα παίρνει κανείς το πιο «πλούσιο» αυτοκίνητο της κατηγορίας, εφοδιασμένο (στην έκδοση Business) με σύστημα πλοήγησης & οθόνη αφής 8”, σύστημα Ford SYNC3 (Bluetooth / Kλήση Έκτακτης Ανάγκης / ΑppLink / 6 ηχεία /χειριστήρια στο τιμόνι / θύρες USB (x2) / AV & SD slot), κάμερα οπισθοπορείας, ζάντες ελαφρού κράματος 17” κ.ά.

Το σύστημα μετάδοσης περιλαμβάνει κιβώτια 6 σχέσεων, χειροκίνητα ή αυτόματα “Powershift”, ενώ το «ευφυές» σύστημα μετάδοσης της κίνησης σε όλους τους τροχούς – AWD είναι διαθέσιμο με τους δίλιτρους ντίζελ και τον βενζινοκινητήρα των 180 ίππων. 

Φωνητικές εντολές, αποφυγή συγκρούσεων και hands free κάθετο παρκάρισμα είναι μερικά μόνο από τα high-tech “αξεσουάρ” του νέου Ford Kuga.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter