Formula 1: Εκτός λόγω τραυματισμού ο Βερλάιν από τις χειμερινές δοκιμές

Formula 1: Εκτός λόγω τραυματισμού ο Βερλάιν από τις χειμερινές δοκιμές

Ο Πασκάλ Βερλάιν ανακοίνωσε σήμερα ότι θα απουσιάσει από τις πρώτες χειμερινές δοκιμές ενόψει της νέας σεζόν της Φόρμουλα Ένα, εξαιτίας του τραυματισμού που υπέστη στην πλάτη στον φετινό Αγώνα των Πρωταθλητών (Race of Champions). 

Ο Γερμανός οδηγός της Sauber θα έκανε την πρώτη εμφάνιση με τη νέα ομάδα του στις δοκιμές που θα διεξαχθούν το διάστημα 27 Φεβρουαρίου-2 Μαρτίου στην πίστα της Βαρκελόνης, ωστόσο επιβεβαίωσε σήμερα μέσω Twitter ότι δεν θα δώσει το «παρών», υπακούοντας στις εντολές των γιατρών. «Πρέπει να απουσιάσω από τις πρώτες χειμερινές δοκιμές λόγω ιατρικής συμβουλής, εξαιτίας ενός θέματος στην πλάτη. Λυπάμαι για την ομάδα, αλλά θα επιστρέψουμε πιο δυνατοί!» έγραψε χαρακτηριστικά ο 22χρονος «πιλότος» στο σχετικό… τιτίβισμά του. Ο Βερλάιν τραυματίστηκε όταν έχασε τον έλεγχο του αυτοκινήτου του και αυτό αναποδογύρισε και έπεσε με δύναμη στις μπαριέρες, σε «μονομαχία» του με τον Φελίπε Μάσα στο Race of Champions.

Με τις ομάδες να επιλέγουν συχνά να μοιράζουν τα καθήκοντα των δοκιμών μεταξύ των οδηγών τους, λόγω του όγκου των χιλιομέτρων που διανύονται καθημερινά, η Sauber φέρεται να επιλέγει τον Αντόνιο Τζιοβινάτσι ως αντικαταστάτη του Πασκάλ Βερλάιν. Ο 23χρονος Ιταλός, ο οποίος θα είναι ο «αναπληρωματικός» οδηγός της Ferrari για το 2017, κατέκτησε πέρυσι την δεύτερη θέση στο πρωτάθλημα GP2.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter