Φορτούνης και Ταχτσίδης στο στόχαστρο του Σενόλ Γκιουνές και της Μπεσίκτας

Φορτούνης και Ταχτσίδης στο στόχαστρο του Σενόλ Γκιουνές και της Μπεσίκτας

Ο Στέφανος Καπίνο και ο Κώστας Μήτρογλου έκλεψαν την παράσταση στο παιχνίδι της εθνικής ομάδας το Βέλγιο αλλά οι Τούρκοι της Μπεσίκτας φέρεται να «καίγονται» για την απόκτηση του Κώστα Φορτούνη και του Παναγιώτη Ταχσίδη!

Ο Στέφανος Καπίνο και ο Κώστας Μήτρογλου έκλεψαν την παράσταση στο παιχνίδι της εθνικής ομάδας το Βέλγιο αλλά οι Τούρκοι της Μπεσικτάς φέρεται να «καίγονται» για την απόκτηση του Κώστα Φορτούνη και του Παναγιώτη Ταχσίδη!

Δημοσιεύματα των ΜΜΕ της χώρας αναφέρουν ότι το ερχόμενο καλοκαίρι οι «μαυραετοί» της Κωνσταντινούπολης προετοιμαζόμενοι για την επόμενη σεζόν έχουν ως προτεραιότητα τους την απόκτηση των δύο Ελλήνων διεθνών. Σύμφωνα με αυτά, ο κόουτς της Μπεσικτάς, Σενιόλ Γκιουνές, που ήταν ήδη εντυπωσιασμένος από τον Φορτούνη μετά τα ματς της ομάδας του με τον Ολυμπιακό για το Europa League, έδωσε εντολή σε ανθρώπους του συλλόγου να πάνε ως Βρυξέλλες για να δουν από κοντά τόσο τον άσο του Ολυμπιακού όσο και τον Ταχτσίδη, ο οποίος του έχει αφήσει πολύ καλές εντυπώσεις, καθώς όπως γράφουν οι ρεπόρτερ ης ομάδας, τον παρακολουθεί από τα παιχνίδια του στην Κάλιαρι…

.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter