Φουλ για Ευρώπη ο Πλατανιάς

Φουλ για Ευρώπη ο Πλατανιάς

Τρένο ο Πλατανιάς, συνεχίζει τις εντυπωσιακές εμφανίσεις. Σήμερα η ομάδα της Κρήτης επικράτησε με 3-0 του Αστέρα Τρίπολης, πέρασε -προσωρινά- στην 5η θέση της κατάταξης μετά από 22 αγώνες στη Super League, κι εξακολουθεί να ονειρεύεται την ευρωπαϊκή της έξοδο.

Ήταν το καλύτερο δώρο των παικτών στον προπονητή τους Γιώργο Παράσχο, για τα 500 ματς που συμπλήρωσε στους πάγκους των ομάδων της κορυφαίας επαγγελματικής κατηγορίας.

Αντίθετα η ομάδα της Τρίπολης συνεχίζει να απογοητεύει ενώ ούτε και η αλλαγή προπονητή με την αντικατάσταση του Δημ. Ελευθερόπουλου από τον Απ. Χαραλαμπίδη έδειξε κάποια σημάδια βελτίωσης.

Απόλυτος πρωταγωνιστής των Κρητών ήταν ο Γιώργος Γιακουμάκης, ο οποίος πέτυχε τα δύο πρώτα γκολ, στο 24΄ και 51΄, ενώ στο 63΄ ο Μουνάφο διαμόρφωσε το τελικό αποτέλεσμα.

Οι συνθέσεις:

Πλατανιάς: Κοκκάλας, Καρυπίδης, Μπανανά, Κάργας (23′ Γιορέντε), Βάντερσον, Στάθης, Μουνάφο, Μενδρινός (79′ Στανισάβλιεβιτς), Μανούσος, Γιακουμάκης, Σίγκνεβιτς (64′ Πριντέτα)

Αστέρας: Ντοναρούμα, Γιαννούλης, Γκαϊντούτσικ, Σελίν, Κυριακόπουλος, Δημούτσος, Ιγκλέσιας, Καλτσάς, Τσιλιανίδης, Μάσα, Μανιάς. 

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter