Φρίκη: Γερμανίδα αποκεφάλισε τον εραστή της με πριόνι, κατά τη διάρκεια του σεξ

Φρίκη: Γερμανίδα αποκεφάλισε τον εραστή της με πριόνι, κατά τη διάρκεια του σεξ

Μια 32χρονη Γερμανίδα δικάζεται στο Μόναχο κατηγορούμενη ότι δολοφόνησε τον εραστή της με ηλεκτρικό πριόνι, ενώ εκείνος ήταν δεμένος στο κρεβάτι, κατά την διάρκεια του σεξ.

Σύμφωνα με τις κατηγορίες η Gabrielle P. αποκεφάλισε τον άτυχο εραστή της με ηλεκτρικό πριόνι, ενώ αυτός βρισκόταν στο κρεβάτι με δεμένα τα μάτια, τα χέρια και τα πόδια. 

Η 32χρονη ομολόγησε την πράξη της, αλλά όπως μετέδωσε η Telegraph, σύμφωνα με τον συνήγορό της όλα έγιναν κατά την διάρκεια κίνκι σεξουαλικού παιχνιδιού και ο αποκεφαλισμός δεν ήταν προμελετημένος. 

Το έγκλημα έγινε το 2008, αλλά οι αρχές εντόπισαν το σώμα του άτυχου άντρα τον περασμένο Φλεβάρη θαμμένο στον κήπο του σπιτιού του ζευγαριού. 

Σύμφωνα με την Telegraph η 32χρονη (23χρονη τότε) Gabrielle ήταν απελπισμένη επειδή ο σύντροφός της την ανάγκαζε να συμμετέχει σε ταπεινωτικά ερωτικά παιχνίδια. 

Οι δυο τους γνωρίστηκαν όταν εκείνη ήταν 16 και όταν έκλεισε τα 18 το ζευγάρι συγκατοίκησε αλλά η σχέση τους ήταν τρικυμιώδης. “Ήταν σαν δυο διαφορετικοί άνθρωποι” είπε η κοπέλα στο δικαστήριο “Εκείνος που ερωτεύτηκα ήταν καλλιεργημένος και αστείος”. Ομως ο σύντροφός της είχε και την σκοτεινή του πλευρά, είπε. Οι δικηγόροι της μάλιστα θα παρουσιάσουν ένα ημερολόγιο, στο οποίο έγραφε τις σεξουαλικές πρακτικές που την ανάγκαζε να ακολουθήσει”. 

Τον Δεκέμβριο του 2008 το ζευγάρι είχε έναν μεγάλο καβγά και η κοπέλα “πέταξε” τον εραστή της έξω από το σπίτι. Ωστόσο τελικά τα ξανάφτιαξαν και του επέτρεψε να ξαναγυρίσει. Οι κατήγοροι λένε πως η επανασύνδεση έγινε επειδή η Gabrielle είχε ήδη αποφασίσει να σκοτώσει τον φίλο της.

Την νύχτα της δολοφονίας ο άντρας έδεσε τα μάτια του και ζήτησε από την κοπέλα να τον δέσει στο κρεβάτι. Όταν τον έδεσε, οι κατήγοροι της προσάπτουν ότι τον σκότωσε με το πριόνι.

Οι συνήγοροι της από την άλλη, υποστηρίζουν πως το πριόνι ήταν στο δωμάτιο επειδή το ζευγάρι έκανε ανακαίνιση του χώρου.

Αφού τον σκότωσε, η Gabrielle χρησιμοποίησε το πριόνι για να αποκεφαλίσει τον εραστή της και τον τύλιξε με ένα σεντόνι. Δεν ξαναγύρισε στο δωμάτιο και άφησε την σορό του ανέπαφη για έξι μήνες.

Τελικά το πτώμα του άτυχου άντρα ανακαλύφθηκε μόνο όταν η κοπέλα έφερε στο σπίτι τον νέο εραστή της. Ο τελευταίος αντί να ειδοποιήσει τις αρχές, την βοήθησε να θάψει το πτώμα στον κήπο. Ο άντρας βρίσκεται ήδη στην φυλακή με ποινή 2 ετών κάθειρξη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter