Φρίκη στη Λαμία: Σε κρίσιμη κατάσταση μωρό 18 μηνών από ναρκωτικά!

Φρίκη στη Λαμία: Σε κρίσιμη κατάσταση μωρό 18 μηνών από ναρκωτικά!

Στον εισαγγελέα Λαμίας οδηγείται μια 17χρονη μητέρα και ο 23χρονος σύντροφός της από το Αυλάκι της Στυλίδας, με βαριές κατηγορίες, καθώς το 18 μηνών παιδί της νεαρής γυναίκας νοσηλεύεται σε σοβαρή κατάσταση μετά από κατάποση ναρκωτικού χαπιού.

Το μόλις 18 μηνών παιδί μεταφέρθηκε γιατί δεν ένιωθε καλά στο νοσοκομείο Λαμίας, όπου οι γιατροί διαπίστωσαν την ύπαρξη ναρκωτικής ουσίας και στη συνέχεια, ότι έχει χορηγηθεί κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες ναρκωτικό χάπι.

Το παιδί λόγω της κρισιμότητας της κατάστασης μεταφέρεται στο Παίδων «Αγλαΐα Κυριακού», ενώ οι γιατροί του νοσοκομείου της Λαμίας ενημερώνουν για το γεγονός την αστυνομία.

Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Λαμίας σε έρευνα στο σπίτι του ζευγαριού, όπου διαμένουν η 17χρονη, τα τρία παιδιά της που όλα είναι από άλλο σύζυγο, η μητέρα της και ο 23χρονος εντοπίζουν μικροποσότητες ναρκωτικών και χάπια μεταξύ των οποίων και χάπια με δραστική ουσία ίδια με αυτή που εντοπίστηκε στο 18μηνο μωρό.

Η μητέρα ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι τα χάπια ήταν τοποθετημένα σε σημείο που δεν μπορούσε να τα φτάσει το παιδί της.

Αντίθετα, η μητέρα της 17χρονης ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς ότι «το 18μηνο μωρό ήταν ανήσυχο» και ότι το συγκεκριμένο χάπι «το χορήγησε ο 23χρονος σύντροφος της 17χρονης για να τον αφήσει ήσυχο να κοιμηθεί» όπως είπε.

Η 17χρονη μητέρα και ο 23χρονος σύντροφος της, που είναι χρήστης ναρκωτικών, αντιμετωπίζουν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter