Φρίκη στην Ιαπωνία: Βρέθηκαν 9 διαμελισμένα πτώματα σε διαμέρισμα – Συνελήφθη ένας ύποπτος

Φρίκη στην Ιαπωνία: Βρέθηκαν 9 διαμελισμένα πτώματα σε διαμέρισμα – Συνελήφθη ένας ύποπτος

Εννέα διαμελισμένα πτώματα βρέθηκακ σε διαμέρισμα στην πρωτεύουσα της Ιαπωνίας, Τόκιο. Μάλιστα, δύο από αυτά ήταν αποκεφαλισμένα.

Οι αρχές ανακοίνωσαν τη σύλληψη ενός 27χρονου άνδρα αν και ακόμα δεν έχει διευκρινιστεί πώς σχετίζεται με την υπόθεση.

Η υπόθεση ήρθε στο φως καθώς οι αρχές ερευνούσαν την εξαφάνιση μιας 23χρονης. Σύμφωνα με δημοσιεύματα, οι αρχές εντόπισαν πλάνα από κλειστό κύκλωμα παρακολούθησης στα οποία εμφανιζόταν η 23χρονη να βαδίζει μαζί με τον συλληφθέντα, που φέρεται ότι είναι ο 27χρονος Τακαχίρο Σιραϊσι. Εκπρόσωπος της αστυνομίας ανακοίνωσε ότι “ανθρώπινα μέλη βρέθηκαν μέσα σε ένα φορητό ψυγείο σκεπασμένα με άμμο για γάτες”.

Το πρακτορείο ειδήσεων Kyodo μετέδωσε ότι η νεαρή αγνοούμενη είχε ανεβάσει ένα μήνυμα στο Twitter στο οποίο έλεγε ότι αναζητεί κάποιον που να θέλει να πεθάνει μαζί της.

Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Jiji, αστυνομικοί βρήκαν μεταξύ άλλων δυο κομμένα κεφάλια μέσα σε φορητά ψυγεία που χρησιμοποιεί κανείς για να κάνει πικνίκ μέσα στο διαμέρισμα.

Η αστυνομία αρνήθηκε να σχολιάσει τις πληροφορίες των μέσων ενημέρωσης για το πόσα πτώματα βρέθηκαν μέσα στο σπίτι. Τα ιαπωνικά μέσα ενημέρωσης μετέδωσαν ότι βρέθηκαν τουλάχιστον εννέα πτώματα – οκτώ γυναικών και ενός άνδρα.

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter