Φρικιαστικές λεπτομέρειες φέρνει στο φως η τοξικολογική του δολοφονημένου 6χρονου στην Κομοτηνή

Φρικιαστικές λεπτομέρειες φέρνει στο φως η τοξικολογική του δολοφονημένου 6χρονου στην Κομοτηνή

Όλο και σκοτεινότερες πτυχές του φρικιαστικού εγκλήματος στην Κομοτηνή με θύμα ένα 6χρονο αγοράκι έρχονται στο φως. Σύμφωνα με τις τοξικολογικές εξετάσεις που έγιναν στο παιδάκι, φάνηκε πως είχε -πιθανότατα- εξαναγκαστεί να καταναλώσει μεγάλες ποσότητες αλκοόλ για να καμφθούν οι αντιστάσεις του.  

Όπως μεταδίδει το κουτί της πανδώρας σοκ προκαλούν οι αποκαλύψεις που έρχονται στο φως της δημοσιότητας μετά το αποτέλεσμα των τοξικολογικών εξετάσεων για την δολοφονία του 6χρονου Σεζάλ Μεχμεταλή που δολοφονήθηκε στην Κομοτηνή από έναν 15χρονο.

Σύμφωνα με τον ιατροδικαστή Νίκο Κιφνίδη, στο αίμα του 6χρονου που έπεσε πριν δολοφονηθεί και θύμα άγριου βιασμού, εντοπίστηκε μεγάλη ποσότητα αλκοόλ πράγμα που σημαίνει πως ο δράστης είχε μελετήσει το έγκλημά του. Συγκεκριμένα, τα αποτελέσματα των τοξικολογικών εξετάσεων έδειξαν 201 ml αλκοόλ ανά λίτρο αίματος, ποσότητα τεράστια, δεδομένης της ηλικίας αλλά και της μάζας σώματος του παιδιού.

Οι αστυνομικοί πιθανολογούν ότι ο 15χρονος δράστης πίεσε το θύμα του να καταναλώσει αλκοόλ για να τον “ναρκώσει” και να κάμψει την αντίσταση του.

Ο Σεζάλ Μεχμεταλή είχε βρεθεί δολοφονημένος και κακοποιημένος σεξουαλικά σε εγκαταλελειμμένο σπίτι, δύο μέρες μετά την εξαφάνιση του. Για το έγκλημα προσήχθη και ομολόγησε ένας 15χρονος κωφός που διέμενε επίσης στον καταυλισμό. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter