Φρικιαστικές οι απολογίες για την τραγωδία στη Λέρο: «Βιάζαμε τα παιδιά μας και το απολαμβάναμε» (Video)

Φρικιαστικές οι απολογίες για την τραγωδία στη Λέρο: «Βιάζαμε τα παιδιά μας και το απολαμβάναμε» (Video)

Αποτροπιασμό προκαλούν τα όσα δήλωσαν οι δύο γονείς που κακοποιούσαν σεξουαλικά τα παιδιά τους στο νησί της Λέρου.

«Βιάζαμε τον 24χρονο γιο μας, που έχει νοητική υστέρηση και το 13,5 χρονών κορίτσι μας και το απολαμβάναμε. Σταματούσαμε μονάχα όταν έβαζαν τα κλάματα. Πολλές φορές χρησιμοποιούσαμε και διάφορα αντικείμενα, ενώ ο ένας από εμάς αυνανιζόταν», είπαν οι δύο γονείς σοκάροντας το πανελλήνιο.

Το ζευγάρι επιβεβαίωσε πως ο μεγαλύτερος γιος τους 27 ετών, είχε εγκαταλείψει το σπίτι καθώς δεν άντεχε πια τη σωματική βία που του ασκούνταν επί χρόνια.

Σύμφωνα με τους δύο δράστες, σεξουαλικά κακοποιούνταν μόνο η ανήλικη και ο 24χρονος γιος τους, ενώ το 8χρονο αγοράκι ήταν θύμα ξυλοδαρμού σε καθημερινή βάση. 

Οι γονείς, οδηγήθηκαν ενώπιον του εισαγγελέα, ο οποίος άσκησε εναντίον τους ποινικές διώξεις σε βαθμό κακουργήματος και μετέπειτα οδηγήθηκαν στον ανακριτή για να απολογηθούν. 

Η φρικαλέα αποκάλυψη έγινε όταν ένα από τα παιδιά, πήγε στο νοσοκομείο με αιμορραγία και μετά από εξετάσεις διαπιστώθηκε ότι είχε πέσει θύμα βιασμού. Το παιδί, συνοδεία της θείας του και με τη στήριξη κοινωνικού λειτουργού, αποκάλυψε τη φρίκη.

Αμέσως μετά έγινε η καταγγελία στην Αστυνομία και οι γονείς συνελήφθησαν. Χθες Δευτέρα, μετά από πολύωρη ανάκριση, ο πατέρας ομολόγησε, ενώ τα όσα κατέθεσε η συνεργός μητέρα – η οποία αρχικά αρνούνταν τις κατηγορίες- σοκάρουν.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το ανήλικο κορίτσι, δεν μιλάει ενώ αρνείται να φάει και να πιει νερό. 

Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter