Φθιώτιδα: Ξηλώνουν ομπρέλες και ξαπλώστρες από τις παραλίες

Φθιώτιδα: Ξηλώνουν ομπρέλες και ξαπλώστρες από τις παραλίες

Καθημερινές είναι την τελευταία βδομάδα οι προσπάθειες της Κτηματικής Υπηρεσίας του Δημοσίου, των δήμων και της αστυνομίας για να απελευθερώσουν τις παραλίες από τις μόνιμες εγκαταστάσεις και ιδίως σε ομπρέλες και ξαπλώστρες που έχουν τοποθετηθεί.

Ήδη, οι «επιχειρήσεις» εξελίσσονται με σκαπτικά μηχανήματα και φορτηγά στο μεγαλύτερο μέρος του παραλιακού μετώπου της Φθιώτιδας, έπειτα από εισαγγελική εντολή από τον προϊστάμενο της εισαγγελίας Πλημμελειοδικών Λαμίας, τον Χάρη Λακαφώση, ενώ η προσπάθεια θα συνεχιστεί και το επόμενο διάστημα.

Είναι χαρακτηριστικό ότι σε ιδιαίτερα τουριστικές περιοχές, όπως είναι τα Καμμένα Βούρλα, το Ασπρονέρι, ο ‘Αγιος Κωνσταντίνος, η Στυλίδα, οι Ράχες και η Αγία Μαρίνα που είναι και τόποι παραθεριστικής κατοικίας είχε καταληφθεί ένα μεγάλο μέρος της παραλίας με μόνιμες εγκαταστάσεις τις οποίες συνεχίζουν να ξηλώνουν και να απομακρύνουν τα συνεργεία που συγκροτούνται για κάθε περιοχή.

Παράλληλα, με την πρώτη απομάκρυνσή τους εξελίσσεται και ένας ασφυκτικός έλεγχος να μην εγκατασταθούν εκ νέου, καθώς απειλούνται υψηλότατα πρόστιμα για αυτούς που αυθαίρετα καταλαμβάνουν με μόνιμες εγκαταστάσεις χώρους στις παραλίες.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter