Φως στον Τούνελ: To τροχαίο ήταν ενέδρα θανάτου

Φως στον Τούνελ: To τροχαίο ήταν ενέδρα θανάτου

Ο 26χρονος φοιτητής Νομικής Δημήτρης Σωτηρίου σκοτώθηκε σε τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα της 3ης Μαΐου 2017 στο 52ο χιλιόμετρο της εθνικής Οδού Καβάλας – Αμφίπολης. Η εκπομπή «Φως στο Τούνελ» ωστόσο αποκαλύπτει ότι δεν πρόκειται για ένα τροχαίο, αλλά για μια ενέδρα θανάτου, που άγνωστοι έστησαν στο νεαρό φοιτητή από την Ελευθερούπολη.

Στην εκπομπή της Παρασκευής μεταδόθηκε βίντεο ντοκουμέντο που αποκαλύπτει καρέ καρέ πώς άγνωστοι προκάλεσαν το τροχαίο που στοίχισε τη ζωή στον Δημήτρη.

Στο βίντεο αυτό που είναι από κάμερες ασφαλείας εργοστασίου που βρίσκεται στο σημείο του τροχαίου δείχνει ένα αυτοκίνητο να εισέρχεται στο πάρκινγκ της επιχείρησης μία ώρα πριν από το τραγικό συμβάν.

Τα μπροστινά του φώτα σβήνουν όταν ακινητοποιείται και μετά από μία ώρα διακρίνεται το αυτοκίνητο του 26χρονου που περνά μπροστά από το ακινητοποιημένο αυτοκίνητο. Εκείνη ακριβώς τη στιγμή, ο οδηγός του αυτοκινήτου ανάβει ξαφνικά τα φώτα, ο Δημήτρης τυφλώνεται, στρίβει απότομα το τιμόνι του και εκτρέπεται της πορείας του προς τα αριστερά.

Από άλλη κάμερα της ίδια επιχείρησης μάλιστα προκύπτει ότι δευτερόλεπτα μετά το δυστύχημα, ένα άλλο όχημα που εκινείτο από την αντίθετη κατεύθυνση και σύμφωνα με τον πραγματογνώμονα που προσέλαβε η οικογένεια του φοιτητή, είδε το τροχαίο, μειώνει ταχύτητα και σταματά στο σημείο.

Στο δεύτερο βίντεο, φαίνεται το συγκεκριμένο όχημα να ανάβει τα αλάρμ, κάποιος περνάει πίσω από το αυτοκίνητο, ελέγχει τον χώρο του τροχαίου και λίγο αργότερα επιστρέφει στο αυτοκίνητο και φεύγει.

Το περίεργο είναι ότι ο οδηγός δεν ειδοποίησε ούτε την αστυνομία, ούτε το ΕΚΑΒ και τελικά το αυτοκίνητο βρέθηκε στις 06:00 το πρωί, όταν και ήταν πολύ αργά για τον 26χρονος Δημήτρη.

Τέλος, ένα τέταρτο μετά το συμβάν, το αυτοκίνητο τα φώτα του οποίου τύφλωσαν τον Δημήτρη φεύγει με χαμηλή ταχύτητα από το πάρκινγκ της επιχείρηση προς Ελευθερούπολη χωρίς να σταματήσει στο σημείο του τροχαίου.

Τα αναπάντητα ερωτήματα της οικογένειας πολλά. Ειδικός πραγματογνώμονας που όρισε η οικογένεια του άτυχου νεαρού ερευνά την υπόθεση.

Κατά τη διάρκεια μάλιστα της χθεσινής εκπομπής μάρτυρας ανέφερε ότι συνάντησε τον Δημήτρη το μοιραίο βράδυ σε μπαρ που διασκέδαζε με δύο φίλους του. Όπως είπε δεν τον είδε να πίνει αλκοόλ και έφυγε σχετικά γρήγορα.

Από άλλες μαρτυρίες αποκαλύφθηκε πως έξω από το μπαρ που διασκέδαζε, έγινε ένας άγριος καβγάς. Η Αστυνομία δεν ερεύνησε την πληροφορία αυτή, αλλά ούτε και άλλες γύρω από την υπόθεση, αφού από την αρχή την αντιμετώπισε σαν τροχαίο.

Άλλος μάρτυρας αποκάλυψε πως το επίμαχο διάστημα συμμορία διέρρηξε καταστήματα στην περιοχή του δυστυχήματος. Δεν αποκλείεται ο Δημήτρης να βρέθηκε στο σημείο τη στιγμή που προσπάθησαν να διαφύγουν και να τον ανάγκασαν να εκτραπεί της πορείας του.

Μετά από αυτές τις αποκαλύψεις η έρευνα οδηγείται πλέον σε νέα κατεύθυνση.

Η οικογένεια του άτυχου νέου, θα υποβάλλει μήνυση κατ’ αγνώστων για ανθρωποκτονία. Η υπόθεση έχει «παγώσει» μήνες τώρα στην Εισαγγελία Καβάλας.

Πηγή: anikolouli.gr

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter