Φωτογραφίες από το απίστευτο γκαλά του Met στη Νέα Υόρκη (Photos)

Φωτογραφίες από το απίστευτο γκαλά του Met στη Νέα Υόρκη (Photos)

Μίτρα, φωτοστέφανα, φτερά αγγέλων και σταυροί ήταν τα κυρίως αξεσουάρ που φόρεσαν πολλές από τις μεγαλύτερες διασημότητες των ημερών μας θέλοντας να συνδυάσουν σύμβολα της Καθολικής Εκκλησίας και τον κόσμο της φαντασίας για το γκαλά του Μητροπολιτικού Μουσείου Τέχνης (Met), ένα ετήσιο κοσμικό γεγονός στη Νέα Υόρκη.

Οι πολλαπλές αναφορές στη Ρωμαιοκαθολική Εκκλησία έμοιαζαν σαν ένα νεύμα στη νέα έκθεση του Costume Institute, παραρτήματος του Met στη Νέα Υόρκη που είναι αφιερωμένο στη μόδα, η οποία παραλληλίζει τον Καθολικισμό με την υψηλή ραπτική.

Για τη χρηματοδότηση της έκθεσης και την ύπαρξη του ίδιου του Costume Institute, η ιέρεια της μόδας ‘Ανα Γουίντουρ (φωτογραφία κάτω) οργανώνει κάθε χρόνο το γκαλά του Met που ανταγωνίζεται σε λάμψη τη βραδιά των ‘Οσκαρ για τον τίτλο της κοσμικής εκδήλωσης της χρονιάς στις ΗΠΑ.

Η διευθύντρια του περιοδικού Vogue καταφέρνει πάντα να προσελκύει τις πιο προβεβλημένες προσωπικότητες από τον κόσμο του θεάματος, της τέχνης, των επιχειρήσεων για το δείπνο αυτό στο οποίο η είσοδος στοιχίζει 30.000 δολάρια

Δείτε μερικές από τις ξεχωριστές παρουσίες:

(Κάντε κλικ στις φωτογραφίες για μεγέθυνση)


























Ετικέτες

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter