Φυλαχτείτε! Ανήλικοι πρόσφυγες καμικάζι στην Κηφισιά!

Φυλαχτείτε! Ανήλικοι πρόσφυγες καμικάζι στην Κηφισιά!

Προσοχή, προσοχή! Αγαπητοί συμπολίτες της Κηφισιάς: Υπάρχουν βάσιμες κυκλοφορίες ότι έχουν εισέλθει παρανόμως στα βόρεια προάστια των Αθηνών παιδιά προσφύγων, τα οποία έχει εντάξει στους κόλπους του ο ISIS, με σκοπό εφόσον γίνουν αποδεκτά σε κέντρα φιλοξενίας της χώρας μας και σε σχολεία, να ζώνονται… ξύστρες, γόμες και μολύβια και να ανατινάζουν ό,τι βρεθεί στο διάβα τους!

Επιπλέον, σε περίπτωση που φοβηθούν να γίνουν καμικάζι, είναι το λιγότερο βέβαιο ότι η… αξέχαστη εμπειρία πολέμου που έχουν ζήσει, τα έχει μετατρέψει σε άγρια και κακά πλάσματα, που θα παρασύρουν στη βία τα ελληνόπουλα της Κηφισιάς στα σχολεία που θα τα δεχτούν. Και φυσικά, δεν πρέπει να υποτιμάτε την υποβάθμιση που θα φέρει στις περιουσίες σας η πρόσβαση ανήλικων μεταναστών και προσφύγων στην περιοχή, την οποία οπωσδήποτε θα… κατακλέψουν!

Κάπως έτσι σκέφτηκαν πενήντα άτομα που συγκέντρωσαν υπογραφές, ώστε να συζητηθεί στο Δημοτικό Συμβούλιο το θέμα της – φημολογούμενης, προς το παρόν – φιλοξενίας ορφανών ανήλικων μεταναστών σε κτίριο στο Κεφαλάρι! Το θέμα ανέδειξε η τοπική ιστοσελίδα kifisianews.gr, γράφοντας ότι πολίτες και εκπρόσωποι συνεργαζόμενων συλλόγων, κατόπιν πρόσκλησης του Συλλόγου Πολιτείας, συναντήθηκαν σε καφέ της περιοχής, προκειμένου να εκδώσουν ψήφισμα αποστροφής προς τα παιδιά αυτά.

Και αυτό, εξαιτίας μιας φήμης ότι πρόκειται να φιλοξενηθούν ορφανοί ανήλικοι μετανάστες, σε ένα ερείπιο κτίριο στην οδό Γεωργαντά, στο Κεφαλάρι. Στην συγκέντρωση, όπως γράφεται στην εν λόγω ιστοσελίδα, εκφράστηκαν φόβοι ότι τα παιδιά αυτά «θα τριγυρίζουν κλέβοντας τα μαγαζιά της Κηφισιάς», ενώ τυχόν συνύπαρξή τους με ελληνόπουλα στα σχολεία θεωρήθηκε ως απειλή, επειδή αυτά τα παιδιά – ναι, τα ορφανά ανήλικα – έχουν ζήσει πόλεμο και έχουν γίνει «άγρια και κακά»! Έτσι γίνεται, συνήθως! Βλέπεις στα 5-6 σου χρόνια να ξεκληρίζεται η οικογένειά σου από βόμβα και το πρώτο που σκέφτεσαι είναι να ανατινάξεις ένα σχολείο στην Ελλάδα, να κλέψεις, να δείρεις και τα συναφή…

Τα αίματα άναψαν ακόμα περισσότερο, μάλιστα, όταν ορισμένοι εξέφρασαν τους φόβους τους στην συγκέντρωση ότι το επόμενο βήμα μετά την αποδοχή των ορφανών μεταναστών θα είναι να… ζητήσουν και τζαμί – αυτό κι αν είναι! Ε όχι και τζαμί στο Κεφαλάρι!

Υποθέτουμε ότι αν τελικά φιλοξενηθούν στα Άνω Λιόσια, όλοι θα συμφωνήσουν αλαλάζοντας υπέρ της αλληλεγγύης στα ορφανά παιδιά προσφύγων…

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter