Γαλάζιος εμφύλιος με θύμα τον Κώστα Μπακογιάννη – Οι ακροδεξιοί της ΝΔ τού άνοιξαν διαδικτυακό πόλεμο (Photos)

Γαλάζιος εμφύλιος με θύμα τον Κώστα Μπακογιάννη – Οι ακροδεξιοί της ΝΔ τού άνοιξαν διαδικτυακό πόλεμο (Photos)

Οι ακροδεξιοί που παρεπιδημούν στην Νέα Δημοκρατία δεν μπόρεσαν να αντέξουν το γεγονός ότι ο Κώστας Μπακογιάννης θέλησε να τιμήσει τη μνήμη του συνεργάτη του Άρη Βελουχιώτη “Καπετάν Ερμή”, Βασίλη Πριόβολου, που πέθανε την προηγούμενη εβδομάδα. 

Ο Κώστας Μπακογιάννης στην ανάρτησή του στο Facebook τον χαρακτήρισε “σύμβολο της Ρούμελης και ολόκληρης της Ελλαδας”. Αμέσως μετά ξέσπασε ένας άνευ προηγουμένου διαδικτυακός πόλεμος με πολύ σκληρές επιθέσεις εναντίον του περιφερειάρχη. 

Μάλιστα ο κ. Μπακογιάννης αναγκάστηκε να κάνει και δεύτερη ανάρτηση, χωρίς να αναιρεί την πρώτη προκειμένου να απαντήσει με τον δικό του τρόπο στις οργανωμένες επιθέσεις εναντίον του.

Διαβάστε την πρώτη ανάρτηση που προκάλεσε τις αντιδράσεις:

Ο Καπετάν Ερμής έζησε 100 χρόνια και πολλές ζωές. Σύμβολο της Ρούμελης και ολόκληρης της Ελλάδας. Σύμβολο για την πίστη στις ιδέες και το όραμα του καθένα μας. Ο Βασίλης Πριόβολος αφήνει πίσω του διδάγματα αγώνα για τον αδύναμο, τον αδικημένο, τον κατατρεγμένο και τον ξεχασμένο. Για τη Δικαιοσύνη, τη Δημοκρατία και την Ενότητα που τόσο έχουμε ανάγκη.

Φέτος δεν τις πρόλαβες τις Κορυσχάδες αγαπημένε Καπετάνιε. Θα είμαστε όμως όλοι εκεί και δεν θα σε ξεχάσουμε ποτέ.

https://www.facebook.com/kostas.bakoyannis/posts/10155974857816999

Μετά τις αντιδράσεις ο κ. Μπακογιάννης επανήλθε με νεότερη ανάρτηση:

Λοιπόν, επειδή φαίνεται πως προκάλεσα έναν μικρό χαμό (ξανά!). Η ιστορία μπορεί να μην ξαναγράφεται, αλλά θεραπεύεται. Θυμίζω πως το ΚΚΕ νομιμοποιήθηκε από τον Κωνσταντίνο Καραμανλή το 74 και η Eθνική Συμφιλίωση έγινε πράξη από τον Κωνσταντίνο Μητσοτάκη το 89. Αρνούμαι λοιπόν να σκιαμαχώ για το τι έγινε πριν 20, πριν 40, ή πριν 60 χρόνια. Να ‘μαστε καλά, πεδία αντιπαράθεσης και σύγκρουσης θα υπάρχουν πάντοτε. Διαλέχτε αν θέλετε να αφορούν το χτες ή το αύριο. Α! Και επειδή δεν ξέρω κανένα να γεννιέται και να κουβαλάει μίσος, διάλειμμα μισού λεπτού να σκεφτούμε τι θέλουμε να κληροδοτήσουμε στα παιδιά μας. Αυτά. Βαράτε ελεύθερα τώρα.

https://www.facebook.com/kostas.bakoyannis/posts/10155977603176999

null

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter