Γαλλία: Αποδοκίμασαν τον Μακρόν, όταν επισκέφθηκε εργοστάσιο, αμέσως μετά την Λεπέν (Video)

Γαλλία: Αποδοκίμασαν τον Μακρόν, όταν επισκέφθηκε εργοστάσιο, αμέσως μετά την Λεπέν (Video)

«Μαχαίρια» έχουν βγάλει οι δύο τελικοί υποψήφιοι στη Γαλλία για τον προεδρικό θώκο, παρά το ότι οι μετρήσεις δείχνουν ότι ο Εμανουέλ Μακρόν προηγείται σημαντικά.

Η αλήθεια είναι πως αποβλέπουν στη διατήρηση των δυνάμεών τους αλλά επιθυμούν να κινητοποιήσουν και τους ψηφοφόρους που θα προτιμούσαν να μην στηρίξουν κανέναν από τους δύο.

Στην επιλογή της υποψηφίας του Εθνικού Μετώπου, Μαρίν Λεπέν, να επισκεφθεί το εργοστάσιο της Whirlpool στην Αμιένη, ο «κεντροδεξιός» υποψήφιος Εμανουέλ Μακρόν απάντησε με δική του επίσκεψη αμέσως μετά, αφού κατάγεται από τη συγκεκριμένη πόλη.

Είτε γιατί παρέμειναν στο χώρο πολλά στελέχη του Εθνικού Μετώπου είτε γιατί οι συγκεντρωμένοι είχαν επηρεαστεί από τις υποσχέσεις της Μαρίν Λεπέν πως το εργοστάσιο «δεν θα κλείσει» η υποδοχή που του έκαναν δεν ήταν η καλύτερη.

Αποδοκιμασίες, σφυρίγματα και πολύ θόρυβος δεν ήταν η καλύτερη «εικόνα» για τον υποψήφιο.

Σημειώνεται πως το εργοστάσιο θεωρείται «εμπόλεμη ζώνη» αφού απειλείται με κλείσιμο και μεταφορά του στην Πολωνία.

Ο Μακρόν πάντως, που δεν βρέθηκε καν μικρόφωνο γι’αυτόν, προσπάθησε να ανέβει σε πλατφόρμα ανάμεσα σε αποδοκιμασίες, οι σωματοφύλακές του τον απέτρεψαν και στη συνέχεια συναντήθηκε με τοyς εργαζόμενους στο πάρκινγκ…

Και εκεί όμως ο νεοφιλελεύθερος υποψήφιος δεν μπόρεσε να τους δώσει κάποια υπόσχεση, αφού τους είπε πως «δεν υπόσχεται θαύματα».

Γιουχαΐσματα στη Λεπέν

Αντιμέτωπη με γιουχαΐσματα και… ντομάτες βρέθηκε η Μαρίν Λεπέν, η οποία είχε την όχι και τόσο… φαεινή ιδέα να επισκεφθεί, στο πλαίσιο της προεκλογικής της εκστρατείας για τον δεύτερο γύρο των γαλλικών προεδρικών εκλογών, την αγορά Rungis στο Παρίσι.

Περισσότερα ΕΔΩ

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter