Γαλλία: Γυναίκα τραυμάτισε δύο ανθρώπους με κοπίδι φωνάζοντας Αλλάχου Άκμπαρ

Γαλλία: Γυναίκα τραυμάτισε δύο ανθρώπους με κοπίδι φωνάζοντας Αλλάχου Άκμπαρ

Μια γυναίκα, που φορούσε μαντίλα, τραυμάτισε ελαφρά με κοπίδι δύο ανθρώπους σήμερα σε ένα σούπερ μάρκετ στη νότια Γαλλία, φωνάζοντας «Αλλάχου Άκμπαρ» και οι ερευνητές προσπαθούν να αποσαφηνίσουν εάν πρόκειται για τρομοκρατική ενέργεια.

«Πρόκειται προφανώς για ένα μεμονωμένο περιστατικό με πρωταγωνιστή ένα πρόσωπο με διάφορα ψυχιατρικά προβλήματα» επισήμανε στο Γαλλικό Πρακτορείο ο εισαγγελέας της Τουλόν, ο Μπερνάρ Μαρσάλ, διευκρινίζοντας, ωστόσο: «προς το παρόν δεν έχουμε αποκλείσει το ενδεχόμενο να έχει ριζοσπαστικοποιηθεί».

«Δεν γνωρίζουμε ακόμη εάν τα γεγονότα αυτά είναι τρομοκρατικής φύσης, προκαλούν, όμως, σε κάθε περίπτωση τρόμο, διότι αυτός ο άνδρας (τον οποίο τραυμάτισε και) που δεν έκανε τίποτα δέχθηκε επίθεση στο ταμείο ενός σούπερ μάρκετ» υπογράμμισε ο ίδιος.

Η δράστρια της επίθεσης, την οποία ακινητοποίησαν άνθρωποι που βρίσκονταν στο σούπερ μάρκετ, τέθηκε υπό κράτηση «όσο η κατάστασή της το επιτρέπει», σύμφωνα με τον Μαρσάλ.

Σήμερα Κυριακή, γύρω στις 10.30 το πρωί, η 24χρονη γυναίκα, που φώναζε «Αλλάχου Άκμπαρ» τραυμάτισε με κοπίδι έναν πελάτη που περίμενε στο ταμείο ενός σούπερ μάρκετ στο Λα Σεν σιρ Μερ, κοντά στην Τουλόν, όπως αφηγήθηκαν αυτόπτες μάρτυρες.

Μια ταμίας που παρενέβη επίσης τραυματίστηκε, σύμφωνα με μια πηγή με γνώση της υπόθεσης. Τα δύο θύματα, με επιφανειακά τραύματα, διακομίστηκαν στο νοσοκομείο.

Σύμφωνα με την ίδια πηγή, η νεαρή γυναίκα ήταν γνωστή στη διεύθυνση του καταστήματος Leclerc διότι «επιτίθετο συχνά στο προσωπικό του για ασήμαντες αφορμές» και η επίθεση σήμερα ενδεχομένως να είναι το αποτέλεσμα του διαπληκτισμού με κάποιον πελάτη.

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter