Γαλλία: Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά και ο Μακρόν δίνει καυτό φιλί στη σύζυγό του! (Photos)

Γαλλία: Ο έρωτας χρόνια δεν κοιτά και ο Μακρόν δίνει καυτό φιλί στη σύζυγό του! (Photos)

Στην “αντεπίθεση” προχώρησε ο Εμανουέλ Μακρόν με αφορμή τη μέρα της γυναίκας ενώ βλέπει τις δημοσκοπήσεις να είναι ιδιαίτερα ευνοϊκές γι αυτόν.

Ο ανεξάρτητος τεχνοκράτης υποψήφιος των γαλλικών προεδρικών εκλογών κατά τη διάρκεια προεκλογικής συγκέντρωσης στο θέατρο Antoine του Παρισιού και με αφορμή την Ημέρα της Γυναίκας, ευχαρίστησε στην ομιλία του την 63χρονη σύζυγό του Μπριζίτ και την κάλεσε να ανέβει στη σκηνή.

Ντυμένη αντισυμβατικά με κολλητό παντελόνι και τζιν μπουφάν, φίλησε με πάθος τον σύζυγό της και πήρε τον λόγο.

«Της χρωστάω πολλά γιατί βοήθησε να γίνω αυτό που είμαι», δήλωσε ο Εμανουέλ Μακρόν, ο οποίος είναι 39 χρόνων, γεννημένος το 1977. «Ε, είχε και κάποιες ικανότητες», απάντησε η σύζυγός του. «Η πολιτική ζωή είναι πολύ βίαιη για το οικογενειακό περιβάλλον του πολιτικού. Οι ευχάριστες στιγμές είναι συνήθως μοναχικές, αλλά τις δυσκολίες τις μοιράζεται όλη η οικογένεια, τις πληγές τις ζουν όλοι μαζί», είπε ο Μακρόν.

Μίλησε επίσης και για τον γάμο του με την Μπριζίτ Τρονιέ, με την οποία τον χωρίζουν 24 χρόνια. «Δεν είμαστε μια οικογένεια εντελώς κλασική, είναι προφανές», αστειεύτηκε ο Μακρόν, κρατώντας δίπλα του τη σύζυγό του. «Αυτό σημαίνει ότι στη δική μας οικογένεια υπάρχει λιγότερη αγάπη; Δεν νομίζω. Υπάρχει ορισμένες φορές περισσότερη αγάπη απ’ ό,τι στις συνηθισμένες οικογένειες», πρόσθεσε.

Ο Μακρόν θέλησε, επίσης, να απαντήσει σε όσους εκτιμούν ότι η σύζυγός του, πρώην καθηγήτρια γαλλικών και καθηγήτρια του Εμανουέλ Μακρόν στο σχολείο, θα ασχοληθεί με την πολιτική. «Δεν της ζητώ να μου μοιάσει. Είναι πολύ σημαντικό να συνεχίσει να είναι παρούσα, να έχει το δικό της βλέμμα, που είναι διαφορετικό από το δικό μου, να έχει τις δικές της αξίες, τη δική της θέληση, τις δικές της απαιτήσεις. Αν εκλεγώ πρόεδρος, η σύζυγός μου δεν θα κρύβεται πίσω από ένα tweet, δεν θα έχει κρυψώνες, θα βρίσκεται πλάι μου», είπε ο Μακρόν.

Η Μπριζίτ Τρονιέ πήρε το μικρόφωνο για να ευχαριστήσει όσους στηρίζουν την προσπάθεια του συζύγου της να εκλεγεί πρόεδρος της Γαλλίας. «Στον δρόμο, γιατί εγώ περπατάω -περπατάω πολύ- είστε εκεί και μου λέτε “προχωρήστε, σας αγαπάμε”. Και αυτό είναι τεράστιο για εμένα. Αν αντέχω, είναι γιατί εσείς είστε παρόντες. Σας ευχαριστώ», είπε συγκινημένη.

Αυτές οι δημόσιες «ιδιωτικές» σκηνές του υποψηφίου έρχονται μετά από μια σειρά δημοσιευμάτων που αφορούν τις ερωτικές προτιμήσεις του Μακρόν ή μάλλον τις «καταγγελίες» για διπλή ερωτική ζωή.

Τον περασμένο Φεβρουάριο είχαν κυκλοφορήσει φήμες στα γαλλικά ΜΜΕ ότι ο Μακρόν είναι ομοφυλόφιλος και ότι ζει μια διπλή ζωή με τον Ματιέ Γκαλέ, διευθυντή του Radio France. «Για να σας το πω ευθέως, αν στα δείπνα στην πόλη ή σε διάφορα mails σας λένε ότι έχω διπλή ζωή με τον Ματιέ Γκαλέ ή με οποιονδήποτε άλλο, τότε θα είναι το ολόγραμμά μου που μου διέφυγε γιατί δεν μπορεί να είμαι εγώ!», είχε δηλώσει τότε ο Εμανουέλ Μακρόν, απαντώντας στις φήμες.

Αναφερόμενος, μάλιστα, σε αυτούς που «κυκλοφορούν την ιδέα ότι έχω διπλή ζωή ή ότι έχω μια κρυφή ζωή», ο υποψήφιος πρόεδρος είπε: «Κατ’ αρχάς, αυτό είναι δυσάρεστο για την Μπριζίτ. Αλλά σας διαβεβαιώ, μοιράζεται τη ζωή μου από το πρωί ως το βράδυ και απλά διερωτάται πώς θα μπορούσα σωματικά να κάνω κάτι άλλο».

Τελευταίες ΕιδήσειςDropdown Arrow
preloader
ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ
Documento Newsletter